• Cts. Nis 20th, 2024

KENDİNE GÜVENEN ÇOCUKLAR HAYDİ RESİM YARIŞMASINA

ByHaber Merkezi

Nis 10, 2021

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI RESİM YARIŞMASI

Özcan Özbay

Hollanda Lahey Büyükelçiliğimiz bünyesinde ’23 Nisan Bizim Bayramımız’ başlığı altında bir resim yarışması düzenleniyor.

Konu ile ilgili olarak Lahey Büyükelçiliğinin Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan yazılı açıklamada 7-13 yaş aralığındaki çocukların katılabileceği (s008 ve 2014 doğumlu çocuklar dahil) açıklanırken Resim konusu olarak ta “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm Dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın anlam ve önemi” olarak belirtildi.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

BAŞVURU YÖNTEMİ:
Yarışmaya katılmak istenen çocuklaresimlerini Jpeg formatında yüksek çözünürlüklü fotoğraflarının 18 Nisan Pazar günü saat 18.00 e kadar bağlı bulundukları Başkonsolosluğa e-postayla gönderilmesi ve e-postanın konu bölümüne “RESİM YARIŞMASI” yazılması gerekiyor. Ayrıca Başvuru sahibi çocuğun adı soyadı, doğum tarihi, Hollanda da yaşadığı adres, Anne ve Babasının adı soyadı ve Cep telefonu ile Resim boyutu ve yapım tekniği (Her türlü teknik kullanılabilir. Örnek: Sulu boya, Pastel boya vb.)

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

BAŞVURU ADRESLERİ:
Noord Hollanda. Utrecht, Flevoland eyaletleri için: consulate.amsterdam@mfa.gov.tr

Överijssel, Gelderland, Groningen, Drenthe, Friesland ve Limburg eyaletleri için: consulate.deventer@mfa.gov.tr

Zuid Holland, Zeeland, Noord Brabant eyaletleri için: consulate.rotterdam@mfa.gov.tr

DEĞERLENDİRME:
Her Başkonsolosluk kendi bölgesinde başvuran çocuklar arasında ilk üçe giren resimleri seçecek. İlk üçe giren çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle başvurdukları Başkonsolosluğa ebeveynleriyle birlikte davet edilecek ve kendilerine süpriz hediyeler verilecek.

Her Başkonsolosluğun bölgesinde birinci olan üç çocuk ise ebeveynleriyle birlikte ayrıca Lahey Büyükelçiliğine davet ediledekler ve kendilerine hediyeler verilecek.

Tüm resimler (eser sahibinin ad-soyad bilgileriyle birlikte) Sosyal medya Büyükelçilik ve Başkonsolosluk hesaplarından paylaşılacak. Ayrıca ilk üçe giren eserler her Başkonsoloslukta bir ay süreyle sergilenecek.

Bir cevap yazın