• Çar. Nis 24th, 2024

AKIN ARDIÇ “O AN SAĞLIKLI DÜŞÜNMEM MÜMKÜN DEĞİLDİ”

ByHaber Merkezi

Mar 31, 2021

AKIN ARDIÇ “O AN SAĞLIKLI DÜŞÜNMEM MÜMKÜN DEĞİLDİ”

Geçtiğimiz günlerde Hollanda gündemine düşen videolu yardım çağrısını yapan Akın Ardıç nakledildiği yeni Hastaneden mesaj gönderdi.

Hollanda’da “Ölüyorum ne olur beni kurtarın” diyerek Türkiye Cumhurbaşkanı ve Sağlık Bakanına çağrıda bulunup yardım isteyen 2 çocuk babası 33 yasındaki Akın Ardıç kısa süre önce, tedavi gördüğü Rotterdam da bulunan İkazia Hastanesinde tedavi süresinin iyi gitmemesi sonrası Sittard-Geleen’de ki Zuyderland Hastanesine Sevk edildi.

Zuyderland Hastanesine sevk edilmesinin ardından burada başlayan tedavi sürecinde iyileşme görülmesi üzerine Ardıç ve ailesi çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Ardıç bir internet haber portalına verdiği röportajda, “Yardım videomu, ölüm korkusuna kapıldığım anda çektim. 0 an sağlıklı düşünmem mümkün değildi. Beni naklettikleri Zuyderland Hastanesinde bana çok iyi tedavi uygulanıyor ve burada çok iyi bakılıyorum. Artık eski şikayetlerimden hemen hemen eser kalmadı diyebilirim. Böyle giderse bir haftaya kalmaz belki de taburcu olurum ” ifadelerini kullanarak başta Zuyderland Hastane personeli olmak üzere, kendine destek veren herkese teşekkür etti.

Foto/Kaynak: Hollandapostasi

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın