• Cum. Mar 29th, 2024

MERT SOYDEMİR HOLLYWOOD YILDIZI COSTAS MANDYLOR İLE AYNI FİLMDE

ByHaber Merkezi

Mar 22, 2021

MERT SOYDEMİR HOLLYWOOD YILDIZI COSTAS MANDYLOR İLE AYNI FİLMDE

Haber: Özcan Özbay (Özel Haber)
Foto: Bram Heimens

2017 yılında Dünya Üniversiteler arası Erkekler Top Model yarışmasında Türkiye yi temsil ederek birinci olan, Hollanda da yaşayan genç manken Mert Soydemir, Hollywood yıldızı Costas Mandylor ile aynı filmde oynayacak.

Anlaşmalı olduğu ajansı Hollywood Produksiyon ile Amerika`yı hedefleyen Soydemir hedefine emin adımlarla ilerliyor. Testere filminin başrol oyuncusu Costas Mandylor ile Aralık ayında vizyona girmesi düşünülen ve Amerika çekimlerinin tamamlandığı filmde oynayacak olan Mert Soydemir filmin Hollanda çekimlerinin tamamlandığını söyledi.

Türkiye ve Türkleri sevdiğini söyleyen ünlü oyuncu Çekimler için geldiği Hollanda da bir Türk ile birlikte aynı projede olmaktan çok mutlu olduğunu dileğetirirken Mert Soydemir de böyle önemli bir isimle çalışıyor olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Amarikalı aktör Costas Mandylor Hollanda da sinema film çekimleri için geldiğinde set arkadaşı Manken ve Oyuncu Mert Soydemir ile beraber çok keyifli zamanlar geçirdiğini Manken Mert Soydemir ile beraber Türkiye karşı olan özlemlerini ginderdiğini, ünlü bir protein pazarlama firması olan Masters of nutrition ürün tanıtımında rol almaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Proje konusunda şer verip sır vermeyen ikili sıname severlere bu yapımın bir Amerikan ve Hollanda yapımı ve aksiyon filmi olduğunu açıkladılar.

Mert Soydemir çekimlerin Amsterdam da gerçekleştiğini belirterek ” Kariyerime böyle önemli bir isimle birlikte aynı projede oynayarak devam etmek heyecan verici. Aralık ayında vizyonda olması öngörülen bir çalışmada kendişinle birlikte güzel bir ikili olduk. Sık sık Türkleri ve Türkiye yi sevdiğini söyleyerek Türkiye özlemini giderdiğim için bana teşekkür etti. Anlaşmalar gereği film konusunda bir şey söyleyemiyorum ancak bu Hollanda Amerika yapımı bir aksiyon filmi olacak. Filmde ayrıca Costas Mandylor un kardeşi Louis Mandylor da rol alacak.”dedi.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın