• Per. Mar 28th, 2024

Hollanda kanalı, Türkiye’deki koronavirüs aşılama çalışmasını örnek gösterdi

ByHaber Merkezi

Şub 14, 2021

Hollanda kanalı, Türkiye’deki koronavirüs aşılama çalışmasını örnek gösterdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hollanda’da bir televizyon kanalının, Türkiye’deki sağlık ekiplerinin yeni tip koronavirüs aşısı uygulamak için yaptığı çalışmaların örnek gösterildiği haberini paylaşarak, “Bu ülkeyle gurur duymak için çok nedenimiz var” değerlendirmesinde bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesaplarından, Hollanda’da yayın yapan RTL Nieuws kanalının, sağlık ekiplerinin Türkiye’nin dört bir yanındaki yaşlıların aşılanması için her türlü hava koşulunda yaptığı çalışmalara ilişkin haberini paylaştı.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

“GURUR DUYMAK İÇİN ÇOK SEBEBİMİZ VAR”

Koca, görüntülerle birlikte “Bu ülkeyle gurur duymak için çok nedenimiz var” ifadesini kullandı.Hollanda kanalı, Türkiye’deki koronavirüs aşılama çalışmasını örnek gösterdiÖVGÜ DOLU SÖZLERGörüntülerde spikerler, Hollanda’da bazı aşı yerlerinin kış şartları dolayısıyla kapalı olduğuna dikkati çekiyor ve Türkiye’deki sağlık ekiplerinin olumsuz hava koşullarında en ücra yerlerdeki vatandaşlara bile Kovid-19 aşısı yapmak için ulaştığını vurguluyor.

VİDEODA VAN’DAKİ ZORLU GÖREV YER ALDI

Daha sonra, Van’da görev yapan sağlık ekiplerinin, yaşlı vatandaşları aşılamak için karlı yolları aşarak köylere gittiği anlara yer veriliyor.Hollanda kanalı, Türkiye’deki koronavirüs aşılama çalışmasını örnek gösterdi

Kaynak: Anadolu Ajansı / Ahmet Sertan Usul

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın