• Çar. Nis 24th, 2024

TÜRKLER İÇİNDE İLK ASIYI IOT BASKANI ZEKİ BARAN OLACAK

ByHaber Merkezi

Ara 23, 2020

TÜRKLER İÇİNDE İLK ASIYI IOT BASKANI ZEKİ BARAN OLACAK

Özcan Özbay

Korona virüsüne karşı geliştirilen asi Hollanda ya geldi. Yetkililer Ocak ayı itibarı ile aşılamaya başlanacağını belirtti.

Çeşitli söylentiler yüzünden insanların akıllarının karıştığı bu dönemde virüsün yeniden mutasyona uğraması üzerine yetkililer bulunan aşının etkisinin ne olacağını tartışırlarken Hollanda da Ocak ayı itibarı ile aşılamanınbaşlanacağı öğrenildi. Hollanda Devleti ülkede bulunan STK temsilcilerinden asi olmaları konusunda destek beklediğini açıklarken bu desteğe ilk cevap kısa adı İOT olan Türkler için danışma kurulu başkanı Zeki Baran dan geldi. Türkler arasında ilk asıyı olacak olan Baran “Ortada korona virüsü gibi çok ciddi bir sorun varken kulaktan dolma kirli bilgilerle insanların kafaları karıştırılmak isteniyor. Ben bu felakete karşı bulunan aşının söylenenlerin aksine faydalı olacağını düşünerek asi olmayı kabul ettim.”dedi.

İOT Başkanı Zeki Baran Ocak ayı içinde başlayacak olan aşılama çalışmalarında Türk toplumuna örnek teşkil etmek amacıyla kesin olmamakla birlikte 11 Ocak ta aşı olacak.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın