• Cum. Nis 19th, 2024

Rotterdam Noord Meclisinden Arif Yakışır`a ONUR verici bir Ödül

ByHaber Merkezi

Kas 27, 2020

Rotterdam Noord Meclisinden Arif Yakışır`a ONUR verici bir Ödül

Özcan Özbay

Hollanda da aktif olarak STK larda yaptığı çalışmalarla ismi sürekli anılan Rotterdam Noord, Oude Noorden mahalle meclisi eski başkanı, halen meclis üyesi, Hollanda Türk Kuruluşları Ístişare Platformu yönetim kurulu başkanı, Hollanda Ankaralılar Eğitim ve Kültür Derneği başkanı, Multikültürel Vakfı, dayanışma vakfı başkanı Arif Yakışır`a Rotterdam Noord (kuzey) mahalle meclisleri ve sakinleri tarafından “Rotterdam seni unutmadı” ve “Çevre dil teşvikçisi” adı olarak ta bilinen TEŞVÍK edici, yol gösterici, rehber ödülü verildi.

Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Arif Yakışır ” Rotterdam Noord (kuzey) mahalle meclisleri ve sakinleri tarafından şahsıma “Rotterdam seni unutmadı” ve “Çevre dil teşvikçisi” ve 2 dönem Rotterdam Noord ilçe belediye Meclisi üyeliğim, Oude Noorden Mahalle meclisi Başkanlığı/üyeliğimde uzun yıllar, kiliseler-sosyal kuruluşlar-camiler-dernekler ve vakıflarla toplantılar yapmak, sorunları, konuşmak, çözümler bulmak, insanlarla, kaynaşma v.s. gibi birçok faaliyetlere imza attım. Gençlere yönelik evodevi dersleri vesair gibi birçok çalışmalar yaptım. Dil kurslarının açılmasına vesile oldum.
Bu ve birçok çalışmalarıma karşılık TEŞVÍK edici, yol gösterici, rehber ödülüne layık gördüler. Kendilerine teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.”dedi.

Bizde DRTMEDIA ailesi olarak Arif Yakisir`i kutluyor, calismalarinda basarilarinin devamini diliyoruz.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın