• Çar. Nis 24th, 2024

“YENİ DÖNEMDE DAHA BAŞARILI OLACAĞIZ”

ByHaber Merkezi

Eki 8, 2020

“YENİ DÖNEMDE DAHA BAŞARILI OLACAĞIZ”

Özcan Özbay

DENK Partisinde yaşanan sıkıntılı günler sona erdi. Tunahan Kuzu devam kararı almasının ardından ilk kez çıktığı medya karşısında usta gazeteci Zeki Şahin`in sorularını cevaplarken gelecek için umut ışıkları saçtı.

Zeki Şahin`in sorularına yanıt veren Kuzu “Geçen seçim bizim için ilk tecrübe idi, bu kez Meclise daha tecrübeli bir şekilde giriyoruz.”dedi.

Tunahan Kuzu “Denk in davasının ne kadar önemli olduğunu göz önüne alarak ne yapmamız gerektiğini göz önüne aldık ve siyasete devam etmek konusunda hem fikir olduk. egoistçe davranmak yerine en azından 1 dönem daha devam etmek için mücadele etmeye devam edeceğim. 17 mart ta hollanda da genel seçimler var. tüm gücümüzü sandığa yansıtmak için elimizden geleni yapacağız. 2017 seçimlerinde ilk kez girmiştik seçime ama buna rağmen müthiş başarılara imza attık. gelecek seçimde de ikinci kez katılacağız, buda kazandığımız tecrübe ile daha başarılı olacağımızı umuyorum. Ben yine aynı şekilde çalışmalarıma devam edeceğim, dün akşam da ermenistan konusunda görüşlerimi sundum, meclis gelecek dönemde bunun gibi haklı olan konulardaki çıkışlara hazır olacak.”dedi.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın