• Cum. Nis 19th, 2024

ÜNLÜ MANKEN MERT SOYDEMİR HOLLYWOOD YOLUNDA

Haber: Özcan Özbay
Foto: Bram Heimens

2017 yılında Dünya Üniversiteler arası Erkekler Top Model yarışmasında Türkiye yi temsil ederek birinci olan genç manken Mert Soydemir, şimdi hedef yükseltti. Anlaşma yaptığı yeni ajansı Hollywood ile Amerika`yı hedefleyen Soydemir 2017 yılından bu yana Almanya da Tiyatro ve Oyunculuk üzerine eğitim alarak bu piyasada da başarılı olacağını göstermek istediğini belirtti.

Oyunculuk ve Modellik kariyerinin kendisinin çocukluk hayali olduğunu anlatan Soydemir “Bu benim için çocukluk hayaliydi, spor yapmayı ve güzel giyinmeyi seven birisiydim sosyal medya gönderilerim üzerinden bazı ajanslar benimle iletişime geçti ve böylece fotomodellik kariyerim başladı. Daha sonra Üniversiteler arası bir mankenlik yarışmasına katıldım, burada Hollanda’yı temsil etmeye hak kazandım.”dedi.

Hollanda, Almanya ve Türkiye’de oyunculuk ve Tiyatro eğitimi aldığını belirten Mert Soydemir “Hollanda, Almanya ve Türkiye’de oyunculuk ve Tiyatro eğitimi aldım. Bundan sonraki yaşamıma Oyuncu ve manken olarak devam etmeyi düşünüyorum. Kariyerime ülkemde devam etmek istiyorum, suan ülkemden bu yönde bir çok teklif aldım. Görüşmeler yapmak üzere Türkiye’ye sürekli gidip geliyorum.”dedi.

Yeni anlaşma yaptığı ajansının Amerika da kendisine istediği kapıları açmakta faydalı olacağını düşünen Mert Soydemir “Ajasım Amerika ve Hollywood ile bağlantılı, dolayısıyla benim Hollywood hayallerimde bana büyük katkılar sağlayacağından eminim.”dedi.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın