• Per. Mar 28th, 2024

BÜLENT TÜRKER DEN HEMŞERİLERİNE ORGANİK GIDA DESTEĞİ

ByHaber Merkezi

Eyl 8, 2020

BÜLENT TÜRKER DEN HEMŞERİLERİNE ORGANİK GIDA DESTEĞİ

Özcan Özbay

Hollanda nın renkli simalarından biri olan Bülent Türker tatil için gittiği memleketi Vize de kendi arazisinde yetişen sebze ve meyvelerden hazırladığı bir tezgahı ilçe pazarında sergileyerek ücretsiz dağıttı.

Doğduğu ilçede kendi tarlalarından elde ettiği patates ve soğanları, yanında birçok köylü üreticiden satın aldığı sebze ve meyveyi pazarda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ücretsiz dağıtan Bülent Türker içinde bulunduğumuz bu koronalı günlerde ihtiyaç sahiplerine destek olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek “Vatandaşlarımız ve üreticiler çok zor durumda onlara böyle destek vermeyi düşündüm. Önümüzdeki günlerde yine bu desteklere devam edeceğiz.

Kendi 4 dönümlük bağımdan elde ettiklerimin yanında bir çok köylü ve üreticinin ürünlerini alarak pazarda ihtiyacı olanlara ücretsiz verdim. Çok mutluyum. Dünyada sevmekten sonra en güzel duygu insanlara yardım etmektir. Yıllarca bunu yapıyorum. İnsanlarımızı mutlu görmek benide mutlu ediyor.

Hem köylülerim ve üreticiler hemde vatandaşın yüzü gülüyor. 6 üreticinin ve yüzlerce vatandaşımızın yanında köylü kadınlarında ürettikleri ürünleri alıp ihtiyaç sahiplerine dağıttım. Bu yardımlarımız devam edecek. Bana destek veren Vedat Kement, Nadıya Altun, Hatice Beker, Ercan Efe, Sanlutürk arkadaşlarıma teşekkür ederim.”dedi.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın