• Cum. Mar 29th, 2024

21 yasindak Türk kizi evinde basindan vurulmus halde bulundu

ByHaber Merkezi

Eyl 3, 2020

21 yasindak Türk kizi evinde basindan vurulmus halde bulundu

Hollanda Middelburg da 21 yasinda oldugu ogrenilen Türk asilli bir genç kiz evinde basindan vurulmus halde bulundu. Polis ilk olarak gecn kizin iliskisi oldugu iddia edilen 26 yasindaki bir sahsi olay yeri civarinda gözaltina aldi.

Edindinilen bilgilere göre, gectigimiz hafta Çarsamba günü saat 18.20 civarinda Middelburg daki Burggang Sokaginda yasayan 21 yasinda K. Avci nin evinden silah sesi geldigi ihbari üzerine, olay yerine gelen saglik ekipleri ve polis 21 yasindaki K. Avci’yi basindan vurulmus agir yarali sekilde buldu. Yaraliya Olay yerinde müdahalede bulunan saglik ekipleri agir yarali olan K. Avci’yi travma helikopteri ile hastaneye kaldirdi.

Edinilen bilgilere göre, halen komada bulunan K. Avci nin hayati tehlikesinin devam ettigi, kursunun beyinde ne gibi hasara sebep oldugu hakkinda henüz bilgi olmadigi ogrenildi.

Polis olay yeri civarinda elegecirdigi ve daha sonra K. Avci nin erkek arkadasi oldugu ogrenilen süphelinin evinde arastirma yaptigini ve sorusturma baslattigini bildirdi.

DENIZ TV IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın