• Cum. Nis 19th, 2024

CHP HOLLANDA BİRLİĞİ BÖLGE TEMSİLCİLİKLERİNİN İLKİNİ VENLO DA KURDU

ByHaber Merkezi

Ağu 24, 2020

CHP HOLLANDA BİRLİĞİ BÖLGE TEMSİLCİLİKLERİNİN İLKİNİ VENLO DA KURDU

Özcan Özbay

CHP Hollanda Birliği yönetimi çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Yönetim Hollanda genelinde daha etkili çalışmalar yapabilmek için bölge temsilcilikleri kararını aldıktan sonra ilk temsilciliğini Limburg bölgesinde Venlo da gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz Pazar günü Venlo`da CHP Hollanda Birliği Başkanı Bülent Çoban ve Örgütlenmeden sorumlu İsmail Öztürk ün de katıldığı toplantıda Limburg bölgesinde çalışacak ekip başkanı seçildi. Bölgenin sevinlen simalarından iş insanı Aytekin Oymak ın görevlendirildiği toplantıda Başkan Oymak ile çalışacak ekip arkadaşları da belirlendi.

Toplantıya katılanlar arasında Limburg bölgesinde CHP Hollanda Birliği nin çalışmalarına sürekli destek veren Bölgenin sevilen ismi Muhlis Ayboğan da Onursal Başkan olarak belirlendi.

CHP Hollanda Birliği Örgütlenmeden sorumlu İsmail Öztürk yaptığı konuşmada “Bu günki toplantımızın amacı Venlo ve Limburg bölgesi CHP Hollanda Birliği temsilcimizi ve yönetimini seçmek.”dedi.

CHP Hollanda Birliği Limburg bölge temsilcisi olarak seçilen Aytekin Oymak ta yaptığı konuşmasında “Böyle bir çalışmanın öncülüğünü bana veren yönetim kuruluna teşekkür ederim. Bölgemizde ekibimiz ile birlikte güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum.”dedi.

CHP Hollanda Birliği Başkanı Bülent Çoban CHP Hollanda Birliği nin her geçen gün tüm Hollanda ya dahada hakim olmaya, insanlarla içiçe olmaya çalıştığını belirterek “Bu gün burada belirlenen isimler ileride bu bölgede çalışmalarımıza yardım edecek arkadaşlarımızı belirlemek ve daha etkili çalışmalar yapabilmek amacıyla gerçekleşmiştir. CHP Hollanda Birliği olarak Hollanda genelinde birkaç bölgede bu şekilde temsilcilikler kurarak daha etkili ve faydalı çalışmalar yapmak istiyoruz.”dedi.

Toplantıya katılanlardan İlhan Gündoğdu CHP nin bölgede bir temsilcilik açarak vatandaşlarının dertlerine sorunlarına daha yakın olabilme çabasını takdirle karşıladığını belirterek düşüncelerini dile getirdi. Gündoğdu “Halk CHP ye üye olmaktan korkuyor. CHP dediğiniz zaman hemen size bakışlar değişiyor. Bu korku ve tedirginliği ortadan kaldırabilmek için CHP yi daha iyi tanıtmak gerekiyor. Birde daha geniş kitlelere ulaşabilmek için aylık bir dergi yada gazete çıkartıp insanlara direk ulaşma yolunuda kullanmalıyız”dedi.

Katılımcılardan Cevdet Polat da Limburg bölge temsilcisi Aytekin Oymak ve ekibini kutlayarak “Çalışmalarda daha etkili olabilmek için bölgemiz insanlarını biraraya getirebilmek için mutlaka bir lokale ihtiyacımız var.” Önerisinde bulundu.

CHP Hollanda Birliği Limburg Bölge Temsilciliği Yönetim Kurulu

Aytekin Oymak (Başkan)
Ertekin Oymak
İlhan Gündoğdu
Atilla Çakmak
Ahmet Öner
Metin Taştan (yedek)

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın