• Per. Nis 25th, 2024

Hollanda da yasayan Hatice Bayar Ankara’ya Yeni Mimoza Huzurevi`ni Açti

ByHaber Merkezi

Ağu 5, 2020

Hollanda da yasayan Hatice Bayar Ankara’ya Yeni Mimoza Huzurevi`ni Açti

Özcan Özbay

Hollanda da yasayan isinsani Hatice Bayar hem Hollanda ya hem de Türkiye ye yatirimlarina devam ediyor. Kriz ortaminda olunmasina ragmen Gurbetin çilesi ile olgunlasmis insanlarin rahat yasamlari için Ankara ya yatili bakim evi açti.

Ankara’nin Çankaya ilçesinde 80 yatak kapasiteli tam donanimli huzurevi ve yasli bakim merkezini hizmete sokan isinsani Hatice Bayar, Yeni umut ve mutluluklara adim atmak için 1 milyon 250 bin liralik yatirim ile Ankara’ya yeni bir nefes olacaklarini belirtti.

Uzun zamandir çalismalarini sürdürdükleri projenin hayata geçirilmesinin heyecanini yasayan Bayar, 4 katli ve 86 yatakli huzurevi ve yasli bakim merkezinde konuklarin kaliteli ve rahat bir sekilde yasamasini saglamak için deneyimli doktor, hemsire ve hasta bakici kadrosuyla 30 kisiye istihdam saglayacaklarini da sözlerine ekledi. Bayar, “Ben yurt disindaki hastalardan kesin dönüs yapmak isteyen terminaal olan tatile giden geçici olarak büyüklerini birakabilecegi yer olarak tasarladim.


Tek kisilik, çift kisilik, 4 kisilik esler için oda banyo wc içinde olan tamamen lüx yerlerimiz bulunmakta. Yeni Mimoza Huzurevi ve Yasli Bakim Merkezi olarak konuklarimizin her gün günesle birlikte yeni umutlara ve mutluluklara adim atmasi vaad ediyoruz. Konuklarimizin her daim tüm ihtiyaçlarina cevap vermeye haziriz,

Tipki zamaninda onlarin bizler için yaptiklari gibi. Ekip olarak yeni bir baslangiç için sevgi ve mutlulukla harmanladigimiz temellerimizi kurduk, degerli konuklarimiz için haziriz” dedi.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın