• Per. Nis 25th, 2024

HEM EĞLENDİLER HEM EĞİTİME DESTEK VERDİLER

ByHaber Merkezi

Tem 26, 2020

HEM EĞLENDİLER HEM EĞİTİME DESTEK VERDİLER

Özcan Özbay

Can Erzincan Vakfının başlattığı Eğitime Destek Kampanyası kapsamında önceki akşam Rotterdam da bulunan Mozaik Restoranta ta Royal Fish in sponsorluğunde düzenlenen Haring Partisi neşeli geçti.

Anlam olarak dahi değerli bir etkinlik olan Haring Partisi saat 17.00 de başladı. Royal Fish personelinin kendi elleri ile hazırladığı Haringler satışa sunuldu. Adeta Eminönü havasının yaşandığı Mozaik restorantın önünde insanlar haringleri alarak eğitime bir nebze olsun katkı sağlamak için adeta yarıştılar.

Etkinlikte 500 euro toplanırken isminin açıklanmasını istemeyen bir yardım severde 250 euro bağışta bulundu.

CEV (Can Erzincanlılar Vakfı) başkanı Murat Kurt ilgiden dolayı ölan memnuniyetini bildirirken etkinliğin amacına ulaştığını söyledi. Kurt “Bugün Etkinlikte elde ettiğimiz gelir Şehit Er Süleyman Orta okulunda yapılan Gelişim atölyesine malzeme alımında kullanılacaktır. Çevre köylerden taşıma merkezi ile Ekonomik düzeyleri alt seviyede olan öğrencilerin faydalanacağı bir Gelişim atölyesi yapacağız.”dedi.

Program sonunda etkinliğe destek veren Royal Fish sahibi Nuri Yıldız “Geleceğimizin bekçileri çocuklarımız için yapılan her etkinlikte yer alıyoruz ve alacağız. Bu gün ki katılım gerçekten güzeldi. Herkese teşekkür ederim.”dedi.

Program organizeye katkı sağlayanlara çiçek verilmesinin ardından Hollanda`nın Tanınmış müzisyenlerinden Hasan Kazan ın çalıp seslendirdiği türkülerle geç saatlere kadar devam etti.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın