• Per. Mar 28th, 2024

UMUT YÜRÜYÜŞÜNE BÜYÜK İLGİ

ByHaber Merkezi

Tem 20, 2020

UMUT YÜRÜYÜŞÜNE BÜYÜK İLGİ

Özcan Özbay

Hollanda nın aktif sivil toplum örgütlerinden biri olan Can Erzincanlılar Vakfı sosyal çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Vakıf Türkiye deki bursiyerleri ne ek destek sağlamak amacıyla UMUT YÜRÜYÜŞÜ adı altında bir yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe ilgi beklenenin üzerinde oldu.

Farklı şehirlerden Eğitim Gönüllülerin katıldığı bu güzel ve anlamlı Etkinlikte Projenin sahibi Umut Merdan ( 10 yasında) kısa bir konuşma yaparak herkese bu projeye katıldıkları için teşekkür etti.Kendi okulunda yaptıkları bu projeyi C.E.V yönetiminde önerdiğini ve kendilerine kendisini kırmayıp organize ettikleri için teşekkür etti. Umut Merdan çok küçük yaşına rağmen böyle bir düşünceyi ortaya koyması ve cesaretle bu dile getirmesi katılımcılar tarafından çok büyük takdirle karşılandı.

Daha sonra konuşan Can Erzincanlılar Vakfı Başkanı Murat Kurt da yaptığı konuşmasında “Gerçekten beklentilerinin üzerinde oldu ve aynı zamanda çok sayıda genç arkadaşlarımızın katıldıklarını görmek bizi son derece mutlu etti. Bu anlamlı etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim.”dedi.

Başkan Kurt yaptıkları bu Umut Yürüyüşü etkinliği ile insanların artık Farklı bir etkinlikler beklediğiniği gördüklerini belirterek “İnsanlarımız artık kapalı alanlarda aynı şeyleri yapmaktan yorulmuş. Umut Yürüyüşümüz ile yaptığımız bu farklı etkinliği hayata geçirmek, katılımın, maddi ve manevi olarak desteğin tahminlerimizin daha da üstüne çıkması bizleri artık değişik etkinlikler organize etmemizin ve bu yönde daha çok düşünmemiz gerektiğine bir vesile olmuştur. Elde edilen tüm gelir Öğrencilerimizin hesaplarına yeni dönemde burs desteği olarak yatacaktır. Bizimle olamayan ama bulundukları şehirlerde yürüyerek bizlere omuz veren tüm yürekleri eğitimden yana atan dostlara selam olsun.” dedi.

10 Km yüründükten sonra bitiş noktasında tüm katılımcılara günün anısına madalyalar takdim edildi.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın