• Çar. Nis 24th, 2024

CHP HOLLANDA BİRLİĞİ SEVENLER KAHVALTIDA BULUŞTU

ByHaber Merkezi

Tem 12, 2020

CHP HOLLANDA BİRLİĞİ SEVENLER KAHVALTIDA BULUŞTU

Özcan Özbay

CHP Hollanda Birliği yeni binasına geçtikten sonra toplumsal etkinliklere daha fazla ağırlık verdi. CHP ile gönül bağı olan vatandaşlar Pazar günü yeni binada yapılan kahvaltıda biraraya geldiler.

Yoğun ilginin olduğu kahvaltıya CHP ye üye vatandaşların yanı sıra diğer sivil toplum örgütleri dernek ve vakıf temsilcileri ile çalışmaları merak eden vatandaşlar da katıldılar.

Siyasetten uzak herkesin birbiri ile sohbet ettiği bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda Korona tedbirlerine de riayet edildi.

CHP Hollanda Birliği Başkanı Bülent Çoban tüm katılımcı misafirleri bina girişinde tek tek karşıladı sohbet etti. İlginin her etkinliklerinde daha da arttığını ve bundan çok memnun olduklarını belirten Çoban “Bu bir araya gelişlerimizde misafirlerimizin etnik kimliği yada tercihlerine bakılmaksızın bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Bu kahvaltımız da da bu açıkça görüldü. Ülkenin her bir yanından insanlar geldi. Farklı siyasi görüşteki, yaşam biçimi olan insanların aynı ortamda hiç bri sorun çıkmadan bir arada olduğu o güzel günleri bu şekilde yeniden yaşatmaya çalışıyoruz. Bu tür etkinliklerimiz sürecek.”dedi.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Orhan Mengi

Bir cevap yazın