• Cts. Nis 20th, 2024

Hollanda da bir Türk Sokak Ortasında İnfaz Edildi

ByHaber Merkezi

Tem 6, 2020

Hollanda da bir Türk Sokak Ortasında İnfaz Edildi

Özcan Özbay

Hollanda nın Nijmegen şehrinde bağlı Beuningen de bu gün ( 06-07-2020 ) sabah saat 08.30 da işyerine gitmekte olan 49 yasındaki Mehmet Kılıçsoy isimli bir Türk sokak ortasında silahlı iki kişi tarafından silahla vuruldu.

Sabah saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda ağır yaralanan Mehmet Kılıçsoy isimli Türk kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak vefaat etti.

Görgü tanıkları Nijmegen de yaşadığı öğrenilen ve ticaretle uğraşan 49 yasındaki Mehmet Kılıçsoy isimli Türk ü vuranların iki kişi olduğunu ve yüzlerinde kar maskelerinin olduğu üzerlerinde de boyacı kıyafetleri bulunduğunu, olay yerinde bir araçla uzaklaştıklarını belirtmeleri üzerine polis yoğun bir araştırma başlattı.

Polis, saldırganların krem renkli bir minibüsle kaçtıklarını, iki kişi olduklarını açıklarken, olayla ilgili bilgisi olan vatandaşların yardımlarını istediklerinide belirtti.

SON DAKİKA

Polis olayda kullanılabileceğini düşündüğü lambaları açık şekilde Beuningen yakınlarındaki Winssen’deki Alex Willemsstraat’ta terk edilmiş halde aynı renkte bir minübüse el koyduğunu açıkladı.

RADYODENIZ DINLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın