• Per. Mar 28th, 2024

SİLAHLI SOYGUNCULAR KOVALAMACANIN ARDINDAN YAKALANDILAR

ByHaber Merkezi

Haz 26, 2020

SİLAHLI SOYGUNCULAR KOVALAMACANIN ARDINDAN YAKALANDILAR

Özcan Özbay

Amsterdam West te meydana gelen silahlı soygun polisin müdahalesi neticesinde çıkan kısa süreli silahlı çatışma ile son buldu. Soyguncular kıskıvrak yakalandı.

Önceki gün Amsterdam West te meydana gelen silahlı soyguna karışan zanlılar olay yerinden araçları ile kaçtılar. Polis soyguncuları Havaalanı-Leiden Kapteynstraat arasında sıkıştırdı. Çıkan silahlı çatışmada soyguncuları ve olayda kullanılan aracı ele geçirdi.

Rutin Kontrollerini yapan Polis aldığı soygun ihbarı ile belirlenen aracı takibe aldı. Silahlı soyguncular takip edildiklerini anlayınca polisle çatışmaya girdi. Kovalama sonrasında soyguncuların kullandığı araç Leiden ‘daki Van Brandelerkade’ de durdu ve araçtan çıkan iki kişi farklı yönlere kaçtı. Polisin kaçan soyguncuları durdurmak için havaya çok sayıda ateş ettiği öğrenildi. Saat 20.30 civarında soyguncuları Leiden Kapteynstraat sıkıştırdı. Yakalanan iki soyguncunun üzerinden silahlar çıkarken, araçta yapılan kontrolde araçta 40 bin euro, silahlar ve uyuşturucu ele geçirildi.

Polis ele geçirdiği soyguncuları ve suç aletlerini savcılığa teslim etti.

Bir cevap yazın