• Çar. Nis 24th, 2024

HOLLANDA CAN ERZİNCAN VAKFINDAN BİR ÖRNEK DAVRANIŞ DAHA

ByHaber Merkezi

Haz 16, 2020

HOLLANDA CAN ERZİNCAN VAKFINDAN BİR ÖRNEK DAVRANIŞ DAHA

Özcan Özbay

Hollanda Can Erzincan Vakfı virüs nedeniyle içinde bulunduğumuz sıkıntılı günlerde yine yaralara ilaç olmaya devam ediyor.

Hollanda da kuruluşundan bu yana çok uzun zaman olmamasına rağmen yaptığı çalışmalarla göz dolduran ve herkesin takdirini kazanan Hollanda Can Erzincan Vakfı Dersim de yaşayan 65 yaş üzeri yaşlılara sıcak yemek verilmesi ve yine 65 yaş üzeri kimsesizlere yardım paketi kampanyalarına destek amacıyla Hollanda da başlattılar. Kısa sürede toplanan 3.150 euro önceki gün Tunceli Belediyesinin hesabına aktarıldı.

Konu ile ilgili olarak konuşan Hollanda Can Erzincan Vakfı Başkanı Murat Kürt başlattıkları kampanyaya olan ilginin kendisini çok mutlu ettiğini ve katılan herkese teşekkür ettiğini belirterek “Yürekleri Dayanışma Ruhu ile atan dostlara teşekkürler. Hollanda Can Erzincanlılar vakfı olarak dostlarımızın büyük desteği ile Tunceli Belediyesi ile Dayanışma Kampanyamız da 65 Yaş üstü halkımıza ‘sıcak yemek’ dağıtımında kullanılmak üzere toplanan bağış 3150 Euro oldu ve Tunceli Belediyesinin hesabına aktarıldı. Ayrıca 300 Euro da 65 yaş üstü kimsesi olmayan ailelere Gıda Paketi desteği sunulmuştur. Her zaman olduğu gibi bizlerle Lokmalarını paylaşan tüm güzel kalpli dostlara en içten dileklerimizle sevgilerimizi sunarız. Paylaştıkça Hayat daha da güzelleşecektir. Her Daim var olun.”dedi.

Bir cevap yazın