• Per. Nis 18th, 2024

CHP HOLLANDA BİRLİĞİ YENİ BİNASINDA BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

ByHaber Merkezi

Haz 14, 2020

CHP HOLLANDA BİRLİĞİ YENİ BİNASINDA BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Özcan Özbay

Chp Hollanda Birliği geçtiğimiz Pazar günü Hollanda da aktif görev yapan basın mensupları ile Denhaag ta bulunan yeni binalarında bir araya geldi.

Korona önlemleri dahilinde bir araya gelen Chp hollanda Birliği temsilcileri ile basın mensupları sohbet şeklinde geçen toplantıda Birlik başkanı Bülent Çoban, gazetecilere çalışmaları ve yeni taşındıkları bina hakkında bilgi verdi. Medya mensupları ile fikir alışverişi ve tavsiyeler de bulundular.

Chp Hollanda Birliğini temsilen Başkan Bülent Çoban, Sekreter Sadiye Dilar, Örgütlemeden sorumlu İsmail Öztürk ve Muhasebeci Orhan Mengi katıldılar.

Başkan Çoban yaptığı konuşmada “Bu gün biraraya gelmemizin sebebi Hollanda da görev yapan medyadan arkadaşlarla bir araya gelerek, tanışmak ve fikir alışverişinde bulunmaktı. Hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ederim. İçinde bulunduğumuz yeni binamiz toplam 285 metrekara kullanım alanına sahip. Binamızda sizlerinde gezip gördüğü gibi bir Başkanlı odası, bir Yönetim toplantı odası ve misafirlerimizin gelip oturabilecekleri, konferanslarımızı yapacağımı bri de salonumuz bulunmakta. Korona virüsü nedeniyle açılışını henüz yapamadık. Ama Virüs sorununun ortadan kaltığı ilk zamanda sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu nun da katılacağı bir açılışla vatandaşlarımızın ve partili dostlarımızın hizmetine resmen girmiş olacak.”dedi.

Bir cevap yazın