• Cum. Mar 29th, 2024

T.İ.P HOLLANDA`DAN KINAMA

ByHaber Merkezi

Haz 9, 2020

T.İ.P HOLLANDA`DAN KINAMA

Türkiye işçi partisi Hollanda Örgütü, geçtiğimiz gün Hollanda nın güvenilir yayın organlarından biri olan AD Gazetesindeki haberde yer alan Rotterdam da ki bir Kuran kursunda meydana gelen cinsel istismar olayının kendilerini üzdüğünü ve buna sebep olanları kınadıklarını belirten yazılı bir açıklama yayınladılar.

T.İ.P Hollanda Örgütü imzası ile Sosyal medya üzerinden yapılan yazılı açıklama da; “Hollanda’nın Rotterdam kentindeki Kur’an kursunda yaşandığı belirtilen cinsel istismar hadisesi hepimizi çok üzmüş ve Yurttaşlarımızın dini hassasiyetler üzerinden sömürülmeleri, çocuklarının istismara uğraması kesinlikle kabul edilemez. İstismarcı zihniyet, hem Türkiye’de hem burada kendini göstermekte; çocuklarımıza, kadınlarımıza, ailelerimize zarar vermektedir.

Bu sapık zihniyetin derhal mahkum edilmesi gerekmektedir. Bu noktada ailelerin resmi suç duyurusunda bulunması çok büyük önem arz etmektedir. Yıllardır istismarcılarla aktif bir şekilde mücadele vermekteyiz. Yurttaşlarımızın hassasiyetlerini istismar eden alçak zihniyetlerle ve ahlaksız insanlarla her zaman olduğu gibi sonuna kadar mücadele edeceğiz ve bu konunun da üstüne gideceğiz.

Türkiye işçi Partisi olarak mağdur ailelerimizin ve çocuklarımızın yanındayız. Adaletin sağlanması için her türlü davanın da arkasındayız. Bu tür sapık tarikatlar ve zihniyetler tüm dünyadan kazınana kadar tüm gücümüzü seferber edeceğiz.” dendi.

Bir cevap yazın