• Per. Nis 18th, 2024

ATFF BAŞKANINI SEÇTİ

Avrupa Türk Futbol Federasyonu (ATFF) 7 Haziran pazar günü yapılan olağanüstü genel kurulunda Başkanvekili Ayhan Yıldız Genel başkan seçildi.

Frankfurt` ta yapılan Genel kurala Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa ve Avrupa’nın farklı ülkelerinden kurucu üyeler, futbol otoriterleri ve davetliler katıldı. Divan başkanlığına Genel kurul üyeleri tarafından seçilen Gazeteci Seyfi Alp, Gazeteci İsa Deveçeken ve Türk Milli takımlarına ve ünlülere Güvenlik hizmeti sunan Savaş Menteş oy birliğiyle seçildi.

Divan başkanı tarafından Gündemin okunması ve genel kurul tarafından kabul edilmesinden sonra ATFF Genel Başkanlığı için tek aday olarak katılan Ayhan Yıldız ATFF kurucu üyelerin çoğunluğunun hazır bulunduğu seçimde oy birliği ile başkan seçildi. Ayhan Yıldız teşekkür konuşmasında „Küskünlük yok, Avrupa Türklerine birlik, beraberlik içinde hizmet edeceğiz. Genel kurulda bana güvenen ve inanan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımla Avrupalı Türk ailelerinin ve gençlerinin futbol adına beklediği çok büyük ve başarılı projelere imza atacağımıza inanıyorum“dedi.

Aykut Torunoğulları ATFF Hollanda Başkanı Seçildi

ATFF Kurucu üyeleri arasında Almanya Galatasaraylı Dernekler Federasyonu Başkanı Ayhan Yildiz , Önceki Almanya Fenerbahçe Dernekleri Koordinatörü ve Stuttgart Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Gazeteci Salih Şahin, Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları , Belçika Türk Futbol ve Kültür Federasyonu Başkanı Nedim Koçaslan , Sanatçı Rafet El Roman, Eski Hakem Avrupa Türk Futbol Antrenörleri Derneği Abdulkadir Bakirdöven , Türk Futbol Milli Takımı eski teknik danışmanı Can Vanlı , ASİP Avrupa Sivil İnsiyatif Genel Başkanı Sedat Demir , UİD Baden Württemberg Başkan Cahit Öner , Eski milli futbolcu Suat Türker, Gazeteci İsa Deveceken , Frankfurt Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Tunç Çolak , Münih Fenerbahçeliler Koordinatörü Cetinkaya Adnan , Türkiye MKE Danışmanı Halil Agirdogan ve iş insanları bulunuyor.

ATFF Yeni Yönetim Kurulu
1- Ayhan Yıldız / Genel Başkan
2- Abdulkadir Bakırdöven / Başkanvekili
3- Sedat Aydemir / Başkan Yardımcısı – Mali As Başkan
4- Aykut Torunoğulları / Başkan Yardımcısı ve Hollanda Başkanı
5- Nedim Koçaslan / Başkan Yardımcısı – Belçika Başkanı ve Avrupa Koordinasyon Birimi Başkanı
6- Sedat Demir / Başkan Yardımcısı – Teşkilat Birimi Başkanı
7- Salih Şahin / Başkan Yardımcısı –
8- Halil Barış Ağırdoğan / Başkan Yardımcısı TFF ve Türkiye sorumlusu
9- Cahit Öner / Başkan Yardımcısı – Hukuk Birimi Başkanı
10- Halil Küpeli / Asil üye
11- Murat Işık / Asil üye
12- Adnan Çetinkaya / Asil üye
13- Suat Türker / Asil üye
14- Ali Kaygusuz / Yedek üye
15- Halis Güldallı / Yedek üye
16- Yaşar Karadağ / Yedek üye
Denetleme ve Disiplin Kurulu
1- İshak Deveçeken / Başkan
2- Adem Özer / Başkan yardımcısı
3- Tunç Çolak / Yedek üye

Bir cevap yazın