• Per. Nis 25th, 2024

TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ HOLLANDA`DA DERNEKLEŞİYOR

ByHaber Merkezi

May 26, 2020

TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ HOLLANDA`DA DERNEKLEŞİYOR

Özcan Özbay

Kısa adı TİP olan Türkiye İşçi Partisi Hollanda da oluşum çalışmalarına başladı. Yusuf Yalçın başkanlığında hayata oluşturulan yönetim Dünya yı tehdit eden Korona virüsünün etkisizleşmesinin ardından tam aktif olacak.

Kuruluş çalışmaları ile ilgili virüsün kendilerine engel olduğunu, ancak en kısa zamanda tam oluşumu tamamlayacaklarını belirten TIP Hollanda Başkanı Yusuf Yalçın yaptığı açıklamada Hollanda da yaşayan Türkiye İşçi Partisi gönüllülerine seslenerek “Değerli emekçi, öğrenci, kadın, genç, ve emekli yurttaşlarımıza; Türkiye’de Kasım 2017’de büyük kararlılıkla “Gel Kardeşim” diyerek kurulan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde halkın gerçek vekilleriyle temsil edilen Türkiye İşçi Partisi, aynı kararlılıkla
Hollanda’da yurttaşlarımızın sesi olmak için yola koyuluyor. Hollanda’da başladığımız çalışmalarımıza bütün yurttaşlarımızın katkılarını, desteklerini bekliyoruz. Daha iyi yarınlar için mücadelemize sizi de ortak olmaya davet ediyoruz.”dedi.

Yalçın, Kendileri ile direk temas kurmak isteyenlerin aşağıdaki iletişim bilgileri ile ulaşıp bilgi alabileceklerini de sözlerine ekledi.

Tel: 0031 6 16 27 18 77
Mail: tiphollanda@gmail.com
Instagram: tip_hollanda
Twitter: @tip_nederland

Bir cevap yazın