• Çar. Nis 24th, 2024

Hollanda Can Erzincanlılar Vakfı Yardımlarına devam ediyor

ByHaber Merkezi

Nis 21, 2020

Hollanda Can Erzincanlılar Vakfı Yardımlarına devam ediyor

Hollanda Can Erzincanlılar Vakfı tarafindan başlatılan Gıda paketi desteği kampayası ile ilgili açıklamada Bulunan Vakıf Baskanı Murat Kurt:

“Umutla, heyecanla başlattığımız Halkımızla Dayanışma Kampanyamızı mutlulukla sonlandırdık.

Bu anlamda Kampanyamızda dayanışmanın en Güzel Örneğini ortaya koyanlara bin selam olsun!

Hollanda Can Erzincanlılar vakfı olarak kısa bir zaman içinde sadece WhatsApp üzerinden başlatmış olduğumuz GIDA DESTEĞİ PAKETİ kampanyamız çok büyük bir destek gördü.
Bu kampanya için desteklerini esirgemeyen Vakfımızın Eğitim Gönüllülerine, Lokmalarını KM’lerce uzaktaki yurttaşlarımızla paylaşan Dayanışmanın ve paylaşmanın en güzel örneğini ortaya koyan yürekleri zengin dostalarımıza en içten duygularımızla teşekkür ederiz.

Gıda paketlerinin hazırlanmasında ve yerlerine ulasmasinda büyük emekleri olan gonullu dostlarimiz;

Murat Açıl
( Sivas / Imranlı Belediye Başkanı)

Yusuf Güldalı
( Sivas/Divriği Dayanışma Dernek Başkanı)

Haydar Şahin
( Erzincan /Çağlayan Belediye Başkanı)

Mustafa Sarıgül
( Tunceli / Ovacık Belediye Başkanı)

Gülay Sarıçimen
( Erzincan Yaşlıları Koruma Derneği YK üyesi)

Zeki Türker’e
( Aksaray / Saratlı Beldiye Başkanı)

Gönül bağı kurduğumuz tüm yurttaşlarımız adına sonsuz teşekkürler ediyoruz. Bu zor süreçte öncelikle Hayatlarını kaybeden bütün vatandaşlarımızı saygı ile anıyorum tedavi görenlerinde bir an once sağlıklarına kavuşmalarını ümit ediyorum. Tabiki bu zor sürecte Büyük emekler ortaya koyan Tüm sağlık çalışanlarınıda buradan şükranlarımızı sunuyoruz. Tek ricamız sağlığımız için alınan tüm kararlara uygun hateket edilmesidir.”dedi.

Hollanda Can Erzincanlılar Vakfı Saymanı Mehmet Can da konu ile ilgili olarak “Yapılan bu kampanyada toplam 293 ailemize Gıda Destek paketi gönderilmiştir. Toplam €:7450 bağış yapılmış bunun €:7375 gıda paketlerine gönderilmiştir.”dedi.

Bir cevap yazın