• Cum. Nis 19th, 2024

19 YASINDAKİ GENCİN ARACINDAN 1 MİLYON EURO CIKTI

ByHaber Merkezi

Nis 20, 2020

19 YASINDAKİ GENCİN ARACINDAN 1 MİLYON EURO CIKTI

Özcan Özbay

Hollanda da bir yandan korona virüsünün etkileri sürerken diğer yandan uyuşturucu ve suç unsuru hareketlilik hız kaybetmeden devam ediyor

Önceki gün Rotterdam da 19 Yasındaki genç şüpheli hareketleri nedeniyle polisin takibine takıldı. Polis genci yakın takibe alarak görüştüğü kişileri yaptığı herşeyi kontrol altına aldı. Amsterdamda sabit ev adresi olmayan 48 yaşlarında biri ile irtibatlaşan genç kendisi ile Rotterdam da 38 yasında biri ile üçlü görüşme randevusu yapınca polis olay anında orada olarak üç şahsida kıskıvrak yakaladı.

Geçtiğimiz Perşembe günü Pontsteiger’deki bir garajda araç içinde yakalanan şahısları polis dışarı çıkartıp üst araması yaparak polis aracına sokarken yaptığı sorgulamada şüpheli cevaplar alınca aracı aramaya başladıklarında araç içinde 1 milyon euro para ve silahlar bulundu.

Yapılan sorgulama sonrasında olaya bağlı olarak Amsterdam ve Rotterdam da bir evde yapılan araştırmalarda da çok sayıda para silah ve tekstil kıyafetler ele geçirildi.

Üç şahıs kara para aklama suçundan göz altına alındılar. Polis paranın, ateşli silahın ve giysilerin kökenini araştırıyor.

Bir cevap yazın