• Cum. Nis 19th, 2024

İSTENMEYEN KİŞİ SELÇUK ÖZTÜRK`Ü TABAN DESTEKLİYOR MU?

ByHaber Merkezi

Nis 16, 2020

İSTENMEYEN KİŞİ SELÇUK ÖZTÜRK`Ü TABAN DESTEKLİYOR MU?

Özcan Özbay

Hollanda da Türkler tarafından kurulan ve daha sonra ülkedeki yabancıların çoğunun yakınlık göstererek bir anda popüler olan ve meclise 3 millet vekili ile girmeyi başaran Denk partisinde Tunahan ın istifası ile başlayan dağılma da sular durulmuyor.

Tunahan Kuzu nun istifası ardından partide çözülmeler başlayınca taban ve parti içi üyeler partinin genel başkanı Selçuk Öztürk ün bir an önce istifa etmesi gerektiği düşüncesinde buluştu ve her fırsatta Öztürk e bir an önce istifa etme çağrısında bulundular.

Denk partisinde milletvekili olan Fas lı Farid Azarkan partinin güçlü olduğu tüm belediye meclis grup başkanları ve parti meclisinin de Selçuk Öztürk e istifa çağrısında bulundu.

Denk partisinin Selçuk Öztürk ü desteklediği gözlenirken Farid Azarkan ın kendi atadığı yerel tekilat üyelerinden oluşan parti meclisinin desteğini kaybettiği de gözleniyor.

Tunahan Kuzu da geçen hafta sosyal medya hesabından yaptığı, Öztürk’ün kendisini partiden silmek istediğini ve siyasi linç girişiminde bulunduğunu belirten açıklaması üzerine Öztürk’e yoğun tepki gösterilmişti.

Azarkan’ın çağrısı üzerine partinin asbaşkanı Gladys Albitrouw istifa etmiş fakat Öztürk’ün görevini bırakmakta direnmesi tepkilere yol açmıştı.

Bir cevap yazın