• Per. Nis 25th, 2024

Hollanda’da bir evde 4 Türk vatandasinin cesedi bulundu

ByHaber Merkezi

Mar 30, 2020

Hollanda’da bir evde 4 Türk vatandasinin cesedi bulundu

Hollanda’nin Breda kentinde bir evde Giresun nüfusuna kayitli büyükanne ile gelini ve 2 torununun cesetleri bulundu.

Hollanda’da bir evde 4 Türk vatandasinin cesedi bulunduHollanda’nin Breda kentine bagli Etten – Leur ilçesindeki bir evde, Türkiye göçmeni bir büyükanne ile gelini ve 2 torununun cesetleri bulundu.

AILE IÇI SIDDET IDDIASI

Polis, cinayet süphesiyle sorusturma baslatti. Yerel medyaya göre, aile içi siddet olasiligi üzerinde duruluyor.Belçika sinirinda yer alan kasabadaki olay, Cumartesi aksam saatlerinde meydana geldi. Bir telefon ihbari üzerine Dassenburcht semtindeki eve giden polisler, içeride 4 cesetle karsilasti.

GIRESUN NÜFUSUNA KAYITLILAR

Cesetlerin, ayni evde yasayan büyükanne ile gelini ve 2 torununa ait oldugu belirtildi. Ölenlerin Giresun nüfusuna kayitli Kandemir ailesinin üyeleri oldugu ögrenildi.Polis, olayin nedeninin henüz belli olmadigini belirterek, cinayet süphesiyle sorusturma baslatti. Yerel medya, ölümlerin, diger aile üyeleri ile baglantili olma olasiligindan söz ediyor.

Hollanda polisi, resmi sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, sorusturma kapsaminda ailenin ferdi olan Onur Kandemir’e (33) olayla baglantisi olabilecegi süphesiyle ulasmaya çalistigini duyurdu.

15 KISILIK SORUSTURMA EKIBI OLUSTURULDU

Hollanda polisinden yapilan açiklamada, cinayet süphesiyle 15 kisilik sorusturma ekibinin olusturuldugu ve Türk vatandaslarinin cansiz bedenlerine ulasilan evin bulundugu mahalle sakinlerinin de sorgulandigi belirtildi. Ölenlerin kimlikleri henüz açiklanmadi.

“ILK KEZ BÖYLE BIR ACI OLAY YASIYORUM”

Etten – Leur Belediye Baskan Miranda de Vries, olay yerine gelerek mahalle sakinleri ile görüstü. Koronavirüs salgini nedeniyle, olay yeri incelemesi ve sorusturma için özel önlemler aldiklarini belirten belediye baskani, “3 yildir bu görevdeyim, ilk kez böyle aci bir olay yasiyorum” dedi.

BBCTurkce

Bir cevap yazın