• Sal. Mar 19th, 2024

TORUNOĞULLARI’NIN İNCİSİ KARALAR AİLESİNE GELİN GİTTİ

ByHaber Merkezi

Mar 2, 2020

TORUNOĞULLARI’NIN İNCİSİ KARALAR AİLESİNE GELİN GİTTİ

Haber: Mustafa Koyuncu – Den Bosch
Foto: Mehmet Köse

Edelstaal Group Yönetim kurulu üyesi ve Hollanda Beşiktaş’lılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları ve esi Selma Torunoğulları`nin kızı İnci Torunoğulları Karalar ailesine gelin gitti.

Cengiz-Hatice Karalar’ın oğlu Yavuz Karalar ile Den Bosch ‘Brabant hallen’de Kısmet Düğün salonunda gerceklesen muhteşem düğünle evliliğe ilk adımlarını atan genc ciftler Inci ve Yavuz gece boyunce tum misafirlerle yakindan ilgilendiler.

Türkiye’den ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden gelen davetliler, gece boyunca hem gonullerince eglendiler hemde hasret giderip hal hatır sordular.

Aykut Torunoğulları, Yıllar önce genç yaşta Türkiye’nin Kars şehrinden aile birleşimi ile Hollanda’ya gelip yerleştiklerini vurgulayarak, “Edelstaal Simtronic çelik tencere şirketimizi kurduk. Çocuklarımızın iyi yetişmesi için eğitime önem vererek gençlerin eğitimlerini tamamladıktan sonra doğanın gereği evlenme yaşları geldiğinde kızım İnci Torunoğulları Yavuz Karalar ile bugün burada evliliğe ilk adımını davetlilerin huzurunda atmış bulunmaktalar. Düğünümüze katılan tüm davetlilere iki aile adına teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

Edelstaal Group Orka Hotels yönetim kurulu başkanı Turgut Torunoğulları, ” Torunoğulları ailesi olarak büyümeye devam ediyoruz. Edelstaal Group Simtronic çelik tencere markası ile Avrupa’nın tüm ülkelerinde satış ağları kurduk. 300’e yakın bayan satıcı elemanlarımız bulunmaktadır. Bunların içerisinde az sayıda da olsa baylar da görev almaktadır. Bizler çalışanlarımızla bir aile gibiyiz. Hayaller bitmez deyip Avrupa’da kazandıklarımızı Türk ekonomisine güvendiğimiz için Türkiye’de turizm sektöründe ve inşaat sektöründe yatırımlar yaparak değerlendirmeye çalışıyoruz. Türkiye üzerinde oynanan oyunlar, Suriye sınırındaki çatışmalar ve şehitlerin gelmesi bizim gibi yatırımcıları derinden üzmektedir. Bu olumsuz olayların en kısa zamanda barışla sonuçlanmasını gönülden istemekteyiz. Bugün düğünleri olan genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz” dedi.

Bir cevap yazın