• Per. Nis 25th, 2024

GURBETÇİLER ŞEHİD AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

ByHaber Merkezi

Şub 29, 2020

GURBETÇİLER ŞEHİD AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Özcan Özbay (Özel Haber)

Hollanda da yaşayan Türk asıllı vatandaşlarımız geçtiğimiz hafta İdlib te yaşanan hain saldırıda yaşamlarını yitiren, Şehid olan askerlerimizein ailelerine destek olabilmek için adetayarış içine girdiler.

Geçtiğimiz gün İdlib`de rejim güçleri tarafından yapılan hain bombalı saldırı ile yaşamlarını yitiren 36 Şehidimiz nedeniyle ülkede bir çok eğlence ve organize iptal edilip, ileri tarihlere ertelendi. Bazı duyarlı organizatörler de yapacakları eğlencelerin eğlence dozunu azaltıp, tüm gelirini Şehid ailelerine gönderme kararı aldı.

Bunlardan biri de MA Organize sahibi Mahmut Bayrak. Bayrak tarihi belirlenmiş eğlencelerinin dozlarını düşürerek, buralardan elde edilecek tüm gelirleri İdlib te Şehid düşen 36 askerimizin ailelerine göndereceğini açıkladı.

Mahmut Bayrak “Bu ara bir organizemiz var. Bu organizemizden elde edilecek kazancı ve bu olaya destek vermek isteyen yardımsever dostlarımızın desteklerini toplayıp şehid ailelerine yollamaya karar verdik. Tüm destekçilerimize şimdiden teşekkürler.”dedi.

Öte yandan Rotterdam ın sevilen mekanlarından Mahzen Restaurant sahibi Serkan Yasacı da olaylar duyarsız kalamayacaklarının altını çizerek “Yaşadığımız acı olaylar nedeniyle Mahzen Restaurant da programımız iptal edilmiştir.”diye sosyal medya üzerinden takipçilerine bildiride bulundu.

Bir cevap yazın