• Cum. Mar 29th, 2024

Uyanır uyanmaz tüketirseniz kilo vermenize yardımcı olacak besinler

ByHaber Merkezi

Şub 26, 2020

Uyanır uyanmaz tüketirseniz kilo vermenize yardımcı olacak besinler

Sabah uyandığınızda tükettiğiniz bazı besinler kilo vermenize yardımcı olabilir. Hatta bu besinler yağ yakımını kolaylaştırarak kilo verme sürecinizi hızlandırıyor. Bu besinler hangileri? Diyetinizi değiştirmenize sebep olacak, yağ yakımınızı kolaylaştıracak besinler…

YOĞURT

Sabah erken saatlerde, az miktarda tüketilen yoğurt, sindirim sisteminizi rahatlatır. Ancak reflü gibi mide ve gastrit rahatsızlığı olanlara yoğurt tüketimi önerilmez.

YULAF EZMESİ

Sabahları bir miktar sütle tüketeceğiniz yulaf, sizi gün boyunca tok tutacağı gibi enerji depolamanızı da sağlayacaktır.

LOR PEYNİRİ

Bağışıklık sistemini güçlendiren lor peyniri, kas sakatlıklarının tedavisinde de oldukça etkili bir besin kaynağı. Taze lor peyniri yüksek oranda protein ve çok az yağ içerdiği için hem toplam kalorisi az hem de kısa sürede doygunluk yaratan süper besindir.

YUMURTA

Yumurtayı sabah uyanır uyanmaz yerseniz gün boyu sizi tok tutacaktır. Bu şekilde daha uzun süre tok kalabilir, kilo verebilirsiniz.

KAHVE

Kahve, içindeki kafein oranı sebebiyle genellikle sağlıksız gözüyle bakılan kahve, aslında dünyadaki en iyi antioksidan kaynağıdır ve yağ yakmanıza yardımcı olur.

Kaynak:Pembenar

Bir cevap yazın