• Sal. Mar 19th, 2024

HAYDİ 12 YAŞINDAKİ ÖMER USTA’YI YAŞATMAK İÇİN ELELE

ByHaber Merkezi

Şub 8, 2020

HAYDİ 12 YAŞINDAKİ ÖMER USTA’YI YAŞATMAK İÇİN ELELE

HOLLANDA’nın Arnhem kentinde yaşayan Giresun/Eynesil’li Usta ailesinin 12 yaşındaki oğulları Ömer Usta’nın tedavisine katkı sağlamak için Hollanda Diyanet Vakfı’na bağlı Arnhem Türkiyem Camisinde 9 Şubat Pazar günü Saat 10.00 , 14.00 arasında bir kahvaltı organizasyonu yapıldı. Birlikden güç doğar Ömer usta’yı yaşatmak için elele.

Arnhem kentinde DENK Partisinden Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan baba Yıldırım Usta: “Geçtiğimiz Haziran ayında oğlum Ömer’in beyninde çok nadir görülen kötü huylu bir tümör tespit edildi. Oğlumun yaşı küçük olduğu için ameliyat tavsiye edilmedi. Hollanda, Türkiye ve İspanya’da yapılan ilaç tedavileri olumlu sonuç vermeye başladı. Ancak bu masrafları karşılamaya gücümüz yetmiyor. Duyarlı insanların yardımlarıyla bugünlere geldik. Şimdi yine tedavinin devam etmesi için Arnhem’deki Türkiyem Camisinde kahvaltıllı bir yardım kampanyası başlatıldı. Allah kimseye evlat acısı tattırmasın. Büyük küçük herkese minnettarız” dedi.

200 Bin Evro Tedavisi için masraf gerektiği tahmin ediliyor. Yurt dışındki masraflarının Hollanda’daki sigorta şirketi tarafından karşılanmadığı belirtildi. 09 Şubat Pazar günü yani yarın düzenlenecek olan yardım kahvaltısı. Arnhem Türkiyem Camisi salonunda saat 10.00 14.00 arasında gercekleşecektir.

Kahvaltıya katılamayacak olanlar Stichting Omer Usta adına açılan NL INGB 000 6745740 Hesabına bağışda bulunabilecekler.

Bir cevap yazın