• Per. Mar 28th, 2024

ASANSÖR FACİASI, BABA OĞUL ÖLDÜ, ANNE KIZ YARALI

ByHaber Merkezi

Oca 1, 2020

ASANSÖR FACİASI, BABA OĞUL ÖLDÜ, ANNE KIZ YARALI

Özcan Özbay

Yılbaşı gecesi Arnhem de, bir binada, atılan havai fişeklerden çıktığı düşünülen yangın nedeniyle binada misafir olarak bulunan bir ailenin binayı terk etmek için kullanmak istedikleri asansör aniden durunca, asansördeki 39 yasındaki baba ve 4 yasındaki oğlu yaşamlarını yitirirken, Anne ve 8 yasındaki kızı yaralı kurtuldu.

Yangının başlamasının hemen ardından olay yerine gelen itfaiye, ambulans ve polis olay yerinde incelemelerde bulunurken, olayın binaya denk gelen havai fişeklerin neden olduğu düşünülüyor.

Edinilen bilgiye göre, 12 katlı binada meydana gelen yangında, binada misafir olan 4 kişilik aile ve ev sahipleri binayı terk etmek için asansörlere yöneldiler. Asansörle aşağıya inerken yangın nedeniyle elektriklerin kesilmesi yüzünden yoğun dumana mağruz kaldıkları sanılan 4 kişilik aileyi yerde yatar şekilde bulan yardım ekipleri baba ve oğlunun olay yerinde yaşamını yitirdiklerini, anne ve kızının ise baygın şekilde kurtarıldığını açıkladı.

Polis olayı geniş çaplı yönetirken binaya doğru atılan havai fişekleri atanların aranmaya başladığıda gelen bilgiler arasında.

Bir cevap yazın