• Cts. Nis 20th, 2024

HOLLANDA DA YAŞAYAN KARAMAN`LILARDAN KARAMAN BELEDİYESPORA DESTEK

ByHaber Merkezi

Ara 29, 2019

HOLLANDA DA YAŞAYAN KARAMAN`LILARDAN KARAMAN BELEDİYESPORA DESTEK

Özcan Özbay

Hollanda’ da yaşayan Karamanlı`lar Türkiye de ki hemşerilerini unutmadılar. Şehir takımları Karaman Belediye spora bir nebze olsun katkı sunmak amacıyla, ‘Hollanda’da Karaman Belediyespor Şöleni’ etkinliği düzenledi.

Organizasyon Komitesi adına açıklamalarda bulunan Zekeriya Aslan ve Mustafa Kutuman, “Şölen vesilesiyle Hollanda’da yaşayan Karamanlı hemşerilerimizin birbirleriyle tanış olmalarına katkı sunma amacındayız. Özellikle ilimizin futbol sorumlularının şölenimizde hazır bulunarak, Karaman Belediyespor hakkında tanıtım yaptılar.”dedi.

“Türkiye ve yurtdışında yaşayan Müzik sever vatandaşlarımızın yakından tanıdığı, gençlerin idolü ‘Orhan Ölmez’in sahne aldığı gecede, Hollanda nın sevilen müzik gruplarından Grup Misali de seslendirdikleri sahne performansı ile misafirlere güzel bir gece yaşattılar.

‘Bir Sevdadır Karaman’ sloganıyla organize edilen bu anlamlı geceye Rotterdam Başkonsolosluğu muavin Konsolos Cafer Özel ve Konsolos Mustafa Ünal, Karaman Belediye Spor Başkan Yardımcısı Bayram Uysal, Karaman Belediye Spor Başkan Yardımcısı Mehmet Bayrakçı, Hokav ve Müsiad Rotterdam Başkanı Mustafa Duyar ile Hokav Onursal Başkanı Uğur Sen ile stk temsilcileri ve vatandaşlarınyanı sıra Karaman Belediye spor taraftarları da katıldılar.

Diva Party Centrum da gerçekleşen gecede ayrıca sponsörlerden oluşan bir grup yan salonda standlar açarak ürünleri hakkında katılımcılara bilgi verdiler. Gecede üzeri Karaman belediye spor yazısı dokunmuş özel yapım hali 500 euro ya alıcı bulurken, çekiliş ve etkinliklerden 16 bin euro gelir elde edildiği açıklandı.

Bir cevap yazın