• Çar. Nis 24th, 2024

“Sen de Star Olabilirsin”

Özcan Özbay

Hollanda geçtiğimiz akşam Moda Dünyasının nabzını tuttu. Hülya Aydın’ın düzenlediği Model of Celebrity International yarışması gençleri terletirken, davetlilere de unutamayacakları bir gece yaşattı.

Sunuculuğunu ünlü organizatör Ata Çağlayan ve Lely Karnaz’ın üstlendiği Model of Celebrity jüri koltuğunda dünyaca ünlü isimler oturdu. Hollanda’nın en ünlü model ve oyuncularından biri olan Sylvia Geersen, dünyaca ünlü markaların modelliğini Fransız asıllı İtalyan model Ted Ranghella ile modanın kalbinin attığı Londra, Paris ve Milano’dan önde gelen isimler jüride yerini aldı. 50 yarışmacı arasından çatwalk model, foto model ve aktörlük dallarında birinciler seçildi. Birinciler Türkiye’de Banu Noyan’a ait olan Artıştık Sanatlar Akademisi’nde masraflarının kısa adı M.Ö.C. olan Model Of Celebrity International tarafından karşılanacağı burs eğitimi alıp, belirtilen dallarda kariyer sahibi olmanın ilk adımlarını atacaklar.

Dünyaca ünlü isimlerinin bulunduğu jüride Banu Noyan’ın yanı sıra Türkiye’yi sektörün en önemli isimleri olan etnik kostüm tasarımcısı Cemil İpekçi ve usta koreograf Uğurkan Erez temsil ettiler.

Jüri üyesi olmasının yanı sıra Cemil İpekçi yaptığı defile ile misafirleri adeta büyüledi. Sonrasında da saksafonu ile Romana De Meneges jüri üyeleri ve misafirleri ile mest etti.

Gecenin sürpriz ismi ise Hollywood Prodüksiyon CEO’su olan Varol Porsemay tarafından katılımı sağlanan dünyaca ünlü Blue Lagoon (Mavi Gol) filminin başrol oyuncusu Christopher Atkins oldu!

Bu güzel organizenin misafirleri arasında Hollanda’nın İş, Sanat ve Siyaset dünyasının ünlü isimleri katıldı. Ayrıca gecenin özel konuklarından biri de Beyaz Rusya Maslahat Güzarı Sayın Stanislav Vassilevsky, Prenses Ljoedmila van Vyve oldu.

“Sen de Star Olabilirsin” sloganıyla yola çıkan Model of Celebrity, yarışmanın sonunda jüri üyeleri tarafından fotomodellik, çatwalk mankeni ve aktörlük dalında Jaydı Dubois, Jasper Olsthorn ve Ceyda Kara seçildi. Gecenin birincileri ödül alarak, Banu Noyan’ın İstanbul’da bulunan Artıştık Sanatlar Akademisi’nde eğitim almaya hak kazandılar.

Bir cevap yazın