• Per. Nis 25th, 2024

CHP AVRUPADAKİ BİRLİK BAŞKANLARINI TOPLANTIYA ÇAĞIRDI

ByHaber Merkezi

Ara 23, 2019

CHP AVRUPADAKİ BİRLİK BAŞKANLARINI TOPLANTIYA ÇAĞIRDI

Özcan Özbay

CHP Avrupadaki faaliyet gösteren tüm CHP Birlik başkanlarını toplantıya çağırdı.

Başkanlar ilk toplantılarını Avrupa örgütlenmeden sorumlu Ali Hikmet Akıllı ile yaptı. Çalışmalar hakkında genel merkezi bilgilendiren birlik başkanları kendi aralarında da görüşüp fikir alışverişinde bulunma fırsatı buldukları bu toplantı dizisinde ikinci olarak CHP İstanbul belediye başkanı Ekrem Imamoğlu ile bir yemekte biraraya geldiler.

Yemek boyu yapılan sohbette CHP nin avrupada ki yapılanması ve çalışmaları hakkın da CHP İstanbul belediye başkanı İmamoğluna bilgi verildi.

Birlik başkanlarının bir kısmı programın sonunda CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek ikili görüşmelerde bulundular.

Olumlu görüşmelerde bulunduklarını söyleyen CHP Hollanda Birliği başkanı Bülent Çoban “Hem genel merkezin hemde diğer ülke başkanlarımızın fikirlerini alarak karşılıklı görüşmelerimiz oldu. Bu görüşmeler arasında İstanbul Belediye başkanımız sayın İmamoğlu ilede görüşmek güzeldi. Kendisi ile karşılıklı fikir alışverişimiz oldu. Son olarak ta genel başkanımız sayın Kılıçdaroğlu ile görüştük. Genel başkanımızın tüm Hollanda da ki CHP lilere selamlarını getirdik.”dedi.

Bir cevap yazın