• Sal. Nis 23rd, 2024

ERNİESOFT HOLLANDA`NIN EN HIZLI BÜYÜYEN ŞİRKETLERİNDEN BİRİ SEÇİLDİ

ByHaber Merkezi

Kas 21, 2019

ERNİESOFT HOLLANDA`NIN EN HIZLI BÜYÜYEN ŞİRKETLERİNDEN BİRİ SEÇİLDİ

Özcan Özbay

Financieel Dagblad tarafından her yıl gerçekleştirilen FD Gazellen Ödülü bu yılda sahiplerini buldu. Ülke genelinde yapılan inceleme ve araştırmalarda belirlenen şirketler arasında Hotiad üyesi Erniesoft da yer aldı.

Hollanda da ki en hızlı büyüyen şirketler katagorisinde elemelere seçilen Erniesoft tüm araştırmaları başarı ile geçerek Hollanda da bu branşta faaliyet gösteren 770 Şirketten biri olarak ödüle layık görüldü.

Genel Müdür Yusuf Erbil konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Süper! Bunu ekibimiz, ortaklarımız ve müşterilerimizin desteğiyle başarmamız harika! Erniesoft’un en hızlı büyüyen 770 şirketten biri olmasının temel nedeni çalışma yöntemimiz. Müşterilerimizle birlikte çalışarak ve bir tutkuyla projeler gerçekleştirerek, bunun başarı ile sonuçlandığını görüyorsunuz. Özellikle yenilikçiliğe odaklanmanın ulaştırma sektörü ve müşterilerimiz tarafından takdir edildiğini görüyoruz. Bu da gurur duyduğumuz bir şey.” dedi.

Erniesoft Nedir?

Erniesoft, taşımacılık sektöründe, taşımacılık yönetimi için eksiksiz bir paket tedarikçisi olarak bilinmektedir. Nakliye yönetim sistemi e-Lips, sürücüler için Android araç üstü bilgisayar uygulaması e-Mobits’i destekleyerek, bir nakliye şirketi olarak ihtiyaç duyacağınız tüm gerekli işlevleri sunan, (otomatik) sipariş girişi, gezi planlaması, on hesaplama, faturalama, araç üzerindeki bilgisayarı kontrol etme, farklı terminallerde ön kayıt ve çok daha fazlasını gerçekleştiren bir Şirkettir.

FD Gazellen Ödülü nedir? Kimlere verilir?

Bu yıl, Financieel Dagblad şirket seçimlerinde diğer yıllara göre ekstra katı kriterler kullandı. Bu yılki kriterlere göre Şirketler en az üç yıl boyunca yılda en az % 20’lik bir gelir artışı elde etmek, pozitif net bir sonuç elde etmek, finansal olarak sağlam olmak başta olmak üzere yeni birçok kriter eklendi. Buna ek olarak, Financieel Dagblad birçok şirketin rakamlarını birbirine karşı tartarak, sadece en hızlı büyüyen şirketleri aday gösteriliyor.

Erniesoft finans direktörü Mehmet Erbil de konu ile ilgili olarak “Financieel Dagblad tarafından hızlı büyüyen bir şirket olarak tanınmak bir onurdur. Ticari büyümenin çok önemli olduğunu düşünen bir şirket olarak, elbette Erniesoft’un bu Ödülü almasının gururunu yaşıyoruz. ” dedi.

Bir cevap yazın