• Çar. Nis 24th, 2024

YILMAZ ODABAŞI İLE ŞİİR VE SÖYLEŞİ AKŞAMI

ByHaber Merkezi

Kas 3, 2019

YILMAZ ODABAŞI İLE ŞİİR VE SÖYLEŞİ AKŞAMI

Haber : Özcan Özbay
Kamera : Kamber Güler

Türkiye`nin önemli şairlerinden, aynı zamanda gazeteci ve yazar Yılmaz Odabaşı çeşitli şiir ve söyleşi akşamlarına katılmak için geldiği Hollanda da son akşamı Den haağ Stichting Hoops (Umut Vakfı) ta gerçekleştirdi.

Soğuk ve yağışlı havaya aldırmadan bu önemli edebiyat adamı ile güzel bir söyleşi havasına katılan şiir severler, sanatçı Yılmaz Odabaşı ile hem sohbet ettiler, hemde merak ettikleri konularda sorularını yönettiler.

Moderatörlüğünü Necdet Yüksekbaş ın yaptığı gecede önce Yerel sanatçılar Burhan ve Erdeniz mini bir konser verdi. Daha sonra Necdet Yüksekbaş Şair Yılmaz Odabaşı`nın kısa biyografisini okuduktan sonra sanatçıyı davet ederek şiir severler için unutulmaz geceyi başlattı.

Merak edilen konular hakkında bilgiler veren sanatçı yaşamından acı tatlı anılarını katılımcılar ile paylaştı. iki bölüm halindeki gecede Odabaşı siir severlere canlı performans ile kendi şiirlerini seslendirerek unutamayacakları bir akşama imza attı.

Geceye evsahipliği yapan Umut Vakfı başkanı İsmet Buyurgan program sonrasında sanatçıya hediye vererek katılımından duyduğu memnuniyeti belirtti. Buyurgan “Böyle değerli bir sanatçıyı ağırlamak bizim için çok önemli. Kendisine katılımı için teşekkür ediyoruz. Umuyorum ki katılımcılar da geceden memnun kaldılar.”dedi.

Bir cevap yazın