• Cum. Nis 19th, 2024

TESETTÜR GİYİM SEVENLER HAYDİ DEFİLEYE

Özcan Özbay

Tesettür (Mütevazı) giyim üzerine 21 Eylül de başlayan ve 9 Şubat tarihine kadar sürecek olan Tesettür giyim fuarı yoğun ilgi ile devam ediyor. Fuarın Defilesi 26 Ekim Cumartesi günü yapılacak.

Tesettür (Mütevazı) giyim ile ilgilenenlere müjde. Hollanda da Modest Fashion tarafından 21 Eylül de başlatılan Tesettür (Mütevazı) giyim fuarında beklenen gün geldi. 26 Ekim Cumartesi günü saat 15.00 – 21.00 arasında Hooğstraat 112 adresindeki Schiedam Müzesinde Tesettür (Mütevazı) giyim üzerine bir defile yapılacak.

13.00 itibarı ile konukların giriş yapabilecekleri Schiedam Müzesinde gün boyu Tasarımcı kabinleri, canlı dersler, talkshowların yer alacak. 15.50 de Tasarımcı Josstek tarafındanhazırlanan ilk defile gerçekleşecek.16.30 a kadar devam edecek, Tasarımcı DNA by Sisters tarafından hazırlanan tasarımlarınyer alacağı ikinci defile saat 17.05 te başlayacak. 18.20 de Tasarımcı Bab Marrakech in hazırladığı tasarımların yer alacağı üçüncü defile gerçekleşecek. 19.45 te de Tasarımcı Noara`nın hazırladığı dördüncü defile gerçekleşecek. Defilelerin arasında Süeda Işık tarafından tasarımcı kabinler gezilecek.

Program aralarında ayrıca talk show sanatçısı Houda Noussi`nin sunumları yer alacak.

Bir cevap yazın