• Per. Nis 25th, 2024

YENİ BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

ByHaber Merkezi

Eki 22, 2019

YENİ BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Mustafa Koyuncu Den Bosch

“Mazbatalar, aşık olduğumuz camiamızın bize verdiği süreli yetki belgesidir”

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin mazbatasını Kongre Divan Kurulu Başkanı Uluç Gürkan ve Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk takdim etti. Başkan Ahmet Nur Çebi, çok sağlıklı bir kongre geçirdiklerini. Bu zorlu günlerimizi mali sıkıntılarımızı hep birlikde aşarak başarıyı yakalayacaklarını ifade etti.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün 20 Ekim 2019 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulunda yönetim kurulu asil üyeliğine seçilen sayın Erdal Torunoğulları,
“Bundan sonra da kulübümüze başarıyla hizmet edeceğimize inancımızı belirtir, yeni yönetim kuruluna başarılar diler, saygılarımı sunarım.
Beşiktaş genel kurul delegelerinden İstanbul’da yaşayanlar dahil, İstanbul dışındaki illerden ve Avrupa’nın çeşitli yerlerinden delegelerimize de ayrı ayrı teşekkürlerimi saygılarımı sunarım. Ayrıca Hollanda’da faaliyet gösteren Beşiktaşlılar derneği genel başkanı kardeşim Aykut Torunoğulları’na ve yönetim kurulu üyelerine bizleri destekledikleri için kendilerine teşekkürlerimi sunarım.

Kardeşim Ertan Torunoğulları Fenerbahçe kongre üyesi olmasına rağmen bana destek vermek için İstanbul’a gelmiştir, ayrıca bana destek veren Babam Faik Torunoğulları’na, ağabeyim Turgut Torunoğulları’na, Ali Torunoğullarına Yavuz Torunoğulları’na yeğenlerim Ercan Torunoğulları, Caner Torunoğulları Ogün Torunoğulları’na ve damadımız Reyhan Öztürk’e teşekkürlerimi sunarım.

Bir cevap yazın