• Per. Nis 25th, 2024

“Katılmıyorsunuz bare destek olun”

ByHaber Merkezi

Eyl 12, 2019

“Katılmıyorsunuz bare destek olun”

Özcan Özbay

Hollanda da yaşayan çeşitli azınlıkların yaşam içerisindeki bir çok etkinlikte yer aldığını belirten Socialrun projesinin sorumlusu Ahmet Türkmen Hollanda da yaşayan Türklere seslendi “Katılmıyorsunuz bare destek olun”

Daha öncede Bağımlılık ve Psikolojik sorunlar başlıklı bu projede koşacak Türk arkadaşlar aradığını belirten Türkmen “Sizinde aracı olduğunuz bu çağrımıza DRTMEDIA dan Özlem arkadaşımız olumlu cevap verdi. Şimdi biz kendisi ile 20–22 Eylül tarihleri arasında toplamda 555 km koşacağız. Amacımız insanların dikkatini Ülkede ki giderek artan bağımlılık ve psikolojik sorunlara dikkat çekmek. Türk vatandaşlarımız malesef sanki kendileri bu ülkede yaşamıyormuşcasına ilgisizler bu konuya. “dedi.

Bu bir sosyal proje. Bana olmaz dememeli insan, mutlaka bi şekilde bu ve buna benzer projeleri desteklemeli diyen Ahmet Türkmen “Madem vatandaşlarımız bizimle koşamıyor, en azından kilometre satın alarak bize ekonomik destek sağlayabilirler.”dedi.

Bu ve buna benzer projelerin sürekli yenileneceğine dikkat çeken Türkmen “Toplanan paralarla çeşitli projeler desteklenecek mesela benim başlattığım ve halen devam eden ‘tanış benimle’ projesi gibi. İnşallah önümüzdeki sene tekrar birkaç vatandaşla beraber yeni projeler yapıp vatandaşlarımıza sunarız. Vatandaşlarımı yeni projeler yapmaya davet etmek istiyorum. İzleyeceğiniz filmde kızım Sinem proje için insanlara çağrı yapıyor.”dedi.

Projeye destek vermek isteyenler Alttaki adresten 555 km lik parkurdan km satın alarak projeye ekonmik destek sağayabilir.

Linkti Tiklayiniz

voorwiekomjijinbeweging #socialrun #geefonskleur #meedoeniswinnen #teamkwintes #fijnezondağ

Bir cevap yazın