• Cum. Nis 19th, 2024

ROTTERDAM DA 2 AYRI YERDE SİLAHLI SALDIRI

ByHaber Merkezi

Eyl 10, 2019

ROTTERDAM DA 2 AYRI YERDE SİLAHLI SALDIRI

Özcan Özbay

Rotterdam`ın Doğusunda bu sabah iki ayrı yerde iki ayrı silahlı saldırı gerçekleşti. Olayda iki şüpheli tutuklandı.

Rotterdam da Salı sabahı Oosterflank mahallesinde iki ayrı yerde meydana gelen silahlı saldırı olayı ve bir araba hırsızlığı tedirginlik yarattı. Rotterdam sakinleri “Rotterdam da neler oluyor”diye sormaya başladılar.

İlk olay bir kişi aracında vuruldu

Polis, Duikerstraat sakinlerinden gelen ihbarı değerlendirerek olay yerine gittiğinde saat 9.30’da Range Rover marka bir aracın içinde bulunan bir erkek ve bir kadına kimlikleri henüz belirlenemeyen kişi yada kişilerce kurşun yağdırıldığını ve aracın her yerinin kurşun delikleriyle dolu olduğunu gördü.Olayın ardından araçta bulunan 37 yasındaki bir adam ile 45 yasındaki bir bayan tutuklandı.

Aynı saatlerde yaşanan ikinci olayda da Kreeftstraat’ta seyir halinde olan bir BMW sürücüsü, Vlierbaan kavşağında bulunan ışıklarda durduğunda önde duran Audi A6 Şoförünün elinde silahla araçtan inip arkadaki araca ateş ederek olay yerinden hızla uzaklaştığı ihbarını alan Polis hem havadan hemde karadan araştırma ve takip başlattı.

Polis insanların yoğun olduğu sabah saatlerinde yaşanan bu silahlı olaylarda kimsenin yaralanmamasının mucize olduğunu belirterek, her iki olayla ilgili geniş çaplı araştırmanın başlatıldığını, olayla ilgili bilgisi olanların polise bu konuda yardım etmelerini belirtti.

Bir cevap yazın