• Cts. Nis 20th, 2024

Banu Noyan ve Ata Çağlayan, Amsterdam’da evlendi

ByHaber Merkezi

Ağu 26, 2019

Banu Noyan ve Ata Çağlayan, Amsterdam’da evlendi

İletişim ve organizasyon dünyasının tanınmış ismi Banu Noyan, yüksek bilgisayar mühendisi ve reklamcı İbrahim Ata Çağlayan ile önceki gün Hollanda da, Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan’ın kıydığı nikahla Dünya evine girdi.

Banu Noyan’ın nikah şahitliğini Hollanda’da yılın iş kadını unvanını alan Hülya Aydın yaparken, İbrahim Ata Çağlayan’ın şahitliğini ise NETUBA (Hollanda Türkiye İş Konseyi) Hukuk İşleri Sorumlusu Tarık Şaki yaptı.

Kısa bir süre önce İbrahim Ata Çağlayan ın verdiği bir davette tanışan ve sürpriz aşklarını nikahla taçlandıran Çağlayan çifti, törenin ardından Hollanda’nın yel değirmenleriyle ünlü Zaan Bölgesi ve Erasmus Köprüsü’nde mutluluk pozu verdi.

Gelin hanımın Nedimeliğini Banu Noyan’ın 13 yaşındakı kızı Banu Miray yaptı. Çift balayı için şu an işlerinin yoğun olması nedeniyle daha sonra çıkacaklarını söylediler.

Damadın yakın dostu ve Nikah şahidi Tarık Şaki damadı tebrik ederken ikiliyi tanıyan dostları sıranın artık Tarık Şaki de olduğunu, yakında böyle bir süprizi ondan beklediklerini söylediler

Bizde DRTMEDIA olarak çiftimize Ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Bir cevap yazın