• Sal. Nis 23rd, 2024

BULGURCU AİLESİ SAĞ SALİM KONYA`DA

ByHaber Merkezi

Ağu 7, 2019

BULGURCU AİLESİ SAĞ SALİM KONYA`DA

Özcan Özbay (Özel haber)

Yaşadıkları Almanya Bremen de ki evlerinden memleketleri Konya ya izine gitmek için ayrılan ve en son 2 Ağustos Cuma günü Sırbistan da oldukları öğrenilen Bulgurcu ailesinden daha sonra uzun bir süre haber alınamayınca yakınları ailenin başına bir şey gelmesinden korkarak olayı polis ve yetkililere bildirmişti. 24 saatlik bir haber alınamamanın sonrasında Bulgurcu ailesinden sevindirici haber geldi.

Medya ya yansıdığı haliyle, Bulgurcu ailesi ile en son 2 Ağustos Cuma saat 22.00 de görüştüklerini belirten yakınları, kendilerinin Sırbistan da olduklarını, kaza yaptıklarını ancak herkesin sağlıklı olduğunu söylediklerini belirten ama daha sonra o bölgede fırtına olduğunu öğrenen aile o saatten sonra hiç bir şekilde aileye ulaşamadıklarını belirten aile şimdi Bulgurcu ailesinin sağ salim memleketleri Konya ya gittiklerini açıkladı.

Kayıp geçen süre içerisinde Sırbistanda telefonun çekemdiği bir yerde araçlarının arızalandığını bu arızanın düzeltilme işleminin uzun sürmesi nedeniyle de kimse ile irtibat kuramadıklarını belirten ailenin yakınları, korkulacak bir durum olmadığını, konuya önem gösteren herkese çok teşekkür ettiklerini belirttiler.

Bir cevap yazın