• Cum. Mar 29th, 2024

Hollanda Diyanet Vakfı’nda Kurban Kampanyası Devam Ediyor

ByHaber Merkezi

Tem 10, 2019

Hollanda Diyanet Vakfı’nda Kurban Kampanyası Devam Ediyor

Hollanda Diyanet Vakfı kurban ibadetini dini hükümler doğrultusunda yerine getirmek ve keseceği kurbanı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olmak maksadıyla Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliğiyle “dini esaslara uygun, güven ve emanete riayet” şiarıyla Vekâletle Kurban Kesim Programı gerçekleştiriyor.

Hollanda Diyanet Vakfı’na vekalet yoluyla emanet edilen kurbanlar, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla yurt içinde ve yurt dışında 145 ülkede Hollanda Diyanet Vakfı’ndan da katılacak görevli ve gönüllülerin nezaretinde vekaletlerini alınanların tek tek isimleri okunmak suretiyle kesilerek gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Vatandaşlarımız, www.diyanet.nl adresinden iDEAL üzerinden online bağış yapabilmenin yanı sıra Din Hizmetleri Müşavirlikleri ve ataşelikler ile bu ülkelerdeki dernek ve din görevlileri aracılığıyla da vekalet yoluyla kurban programına katılıp kurbanlarını vekalet yoluyla kestirebiliyorlar.

Vakfımız vatandaşlarımıza ayrıca 070-3624481 numaralı çağrı merkezinden de kurban vekaleti hakkında detaylı bilgi veriliyor.

Vatandaşlarımızın 10 Ağustos 2019’a kadar online yoluyla veya din görevlileri aracılığıyla 125 Euro olan kurban bedelini verebilirler.

Bir cevap yazın