• Per. Mar 28th, 2024

İSTE SİZE ÖNEMLİ EŞYALARINIZ İÇİN GÜVENİLİR BİR ADRES; DE NEDERLANDSE KLUİS

ByHaber Merkezi

Haz 9, 2019

İSTE SİZE ÖNEMLİ EŞYALARINIZ İÇİN GÜVENİLİR BİR ADRES; DE NEDERLANDSE KLUİS

Özcan Özbay

Düğün takılarınızı evde saklıyor ve daha güvenli bir yer mi arıyorsunuz? ‘De Nederlandse Kluis’te her zaman güvende. Şu ana kadar 50 bin kişi, De Nederlandse Kluis’te kasa kiraladı. De Nederlandse Kluis tüm değerli eşyalarınızı, yangın ve hırsızlığa karşı korur.

Hollanda’nın en büyüğü

De Nederlandse Kluis Genel Müdürü Jaap Zeeuw van der Laan, 7 yıl içerisinde Hollanda’nın en büyüğü olduklarını anlatarak; “Kasa hizmetleri, önceden bankaların bir hizmetiydi. Bankalar, bu hizmeti artık durdurdular. Bankaların kapattıkları şubelerin büyük çoğunluğunu, mevcut kasalarla birlikte biz devraldık. Bazı yerlerde ise; yaklaşık 80 bin kiloluk kasa odalarını, kendimiz kurduk.” dedi.

Kalın kasa kapılarından daha fazlası

De Nederlandse Kluis Genel Müdürü Jaap Zeeuw van der Laan açıklamalarına şöyle devam etti: Bizim işimiz kasaların güvenliğini sağlamak. Güvenlik sistemimiz en yüksek seviye olan 4 yıldızlıdır ve 50 santimlik çelik kapılardan daha fazlaşıdır. Kasaya girmek isteyen herkes, kimlik kontrolünden geçirilir. Bunun yanı sıra; ziyaretler, kameralar aracılığı ile izlenir ve kaydedilir. İzleme, mevcut şube dışından da yapılmaktadır. Ayrıca; alarm merkezine bağlı olduğumuz için, en ufak bir şey söz konusu olduğunda, polis anında kapıda belirir.

Kasalarda neler var?

Görevliler, kasada neler sakladığınızı, asla bilmezler. Kasanın içinde olan her şey, müşterinin özelidir. Dolayısı ile kasanın içinde ne olduğunu, sadece müşterinin kendisi bilir. Özel takılar, tapular, önemli kontrat ve sözleşmeler gibi şeyler olabilir. Her zaman maddi değeri olan değil, manevi değeri olan hatıralarda olması mümkün.

Müşterimiz, kasasının içindeki kutuyu aldıktan sonra, özel bir odaya geçerek; kutuya koyduklarına bakar, yenilerini koyar veya olan eşyaların bir kısmını alabilir. İşi bittikten sonra, odada bulunan düğmeye basarak, işinin bittiğini görevliye haber verir. Bu şekilde; müşterilerimizin özeli, her zaman kendine özel kalır. Ayrıca müşterilerimiz, hiçbir zaman bir birini görmezler.

Nerede bulabilirsiniz?

De Nederlandse Kluis, Hollanda genelinde şimdilik 22 şubeye sahiptir. Bu yıl açtığımız Alkmaar, Almere, Dördrecht, Venlo gibi şubelerimizdeki kasalarımız bile şimdiden doldu sayılır. Kasa kiralarımız, aylık 9,95 eurodan başlamaktadır. Kasalarımızdan birini kiralamak veya bilgi almak için 088-744 5555 numaralı telefonu arayabilir veya www.denederlandsekluis.nl sitesine bakabilirsiniz.

Bir cevap yazın