• Çar. Nis 24th, 2024

KADINLAR MATİNESİNDE İMAMOĞLU İÇİN 10 BİN EURO TOPLANDI

ByHaber Merkezi

Haz 8, 2019

KADINLAR MATİNESİNDE İMAMOĞLU İÇİN 10 BİN EURO TOPLANDI

CHP Hollanda Birliği tarafından organize edilen İmamoğlu`na destek amacı ile Kadınlar Matinesi düzenlendi.

Hollanda’nın Den Haağ kentinde bir araya gelen kadınlar hem gönüllerince eğlendiler hemde CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem Imamoğlu`na destek için yardım kampanyası düzenlediler.

CHP Hollanda Birliği öncülüğünde 7 Haziran akşamı gerçekleştirilen destekleme, birlik ve beraberlik akşamına Hollanda’nın her yerinden çok sayıda kadın katıldı.

CHP Hollanda Birliği yönetim kurulu başkanı Bülent Çoban yaptığı açılış konuşmasında birlik, beraberlik, özgürlük ve adalet konularına değinirken, 23 Haziran da yapılacak olan İstanbul seçimleri için CHP Adayı Ekrem Imamoğlunun sadece HPlilerin değil tüm Türkiye`nin umudu olduğunu ve mevcut hükümetin İstanbul da yeniden yenileceğini, bunda da kadınların yerinin büyük olacağını vurguladı

Geceye Türkiye den gelen ünlü sanatçı Zeynep Mansur da şarkıları ve sahne performansı ile tüm davetlileri coşturdu. Tüm davetliler Zeynep Mansur un seslendirdiği İzmir marşına ellerindeki bayrakları sallayarak eşlik ettiler.

Türkiye’den gelen bir diğer sanatçı Ardacan Algan ve Gökhan Eraslan da geceye ayrı bir renk kattılar ve bu gecenin devamı niteliğinde 23 haziran sonrası bir kutlama programı ile tekrar buluşma sözü verdi

Gecenin sonlarına doğru CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile yapılan telekonferans ta katılımcılar tarafından coşkulu ve alkışlarla karşılandı.

Kaftancıoğlu konuşmasında CHP nin Hollanda da çok verimli çalıştığının altını çizdi.

Program da yapılan hediye çekilişinin ardından gecede Ekrem Imamoğlu’nun “Her şey çok güzel” olacak sloganının topluca söylenmesi sonrasında bu geceye katkı sunan Cem Demir ile Burhan Yıldırım ile, deyim yerinde ise Ekrem Imamoğlu`nun melekleri gibi koşturan hanımlar sahneye davet edilerek, kendilerine CHP Hollanda Birliği Yöneticileri tarafından çiçekler takdim edildi.

Gecede ayrıca yazar Murat Tuncel de kitaplarını imzaladı

Bir cevap yazın