• Per. Nis 25th, 2024

EFKAN ŞEŞEN DEN YENİ ALBÜMÜ BEST OF BOMBASI

ByHaber Merkezi

Haz 5, 2019

EFKAN ŞEŞEN DEN YENİ ALBÜMÜ BEST OF BOMBASI

Özcan Özbay (Özel haber)

Özgün müziğin yaşayan efsanelerinden olan Efkan Şeşen 90 li yıllarda çıkardığı albümlerden derlediği yeni albümü BEST OF ile yeniden müzik severlere merhaba diyor.

Oğlu Sinan Şesen in okulu nedeniyle Hollanda ya gelen Şeşen ailesi burada boş durmadı. Verdikleri küçük konserler ile hayranlarına ve müzik severlere seslenen Efkan Şeşen, şimdi 14 Haziran da piyasaya çıkartacağı BEST OF albümünün heyecanını yaşıyor.

Efkan Şeşen yeni albümünün lansmanını 8 Haziran da Jazzcafe Dizzy de yapacağı konser ile müzik severlerin karşısına çıkacak. Konu ile ilgili bilgi veren Şeşen “ŞEŞEN MÜZİEK etiketiyle müzikseverlere yeni bir albüm sunuyoruz. Adı “ BEST OF ”.. 8 haziranda albümün lansmanını Rotterdam ın tanınmış Müzikhollerinden Jazzcafe Dizzy de yapacağız ve 14 Haziran 2019 da da Albümümüz tüm dijital platformlarda yerini alacak.”dedi.

Albümün gerçekleşmesinde oğlu Sinan Şeşen in katkılarının çok olduğunu da vurgulayan Şeşen ” Bu çalışma Rotterdam / Çodarts’da öğrenci olan Oğlum SİNAN ŞEŞEN ile birlikte yapmış olduğumuz 14. proje çalışmamızdır. Şarkılar 90’li yılların ürünleri..Sıralı albümlere dizilmişlerdi. Zaman içinde sevilip kulaklarda yer tutmuş bu eserler yenilenerek kompoze edildiler.. Çoğu eseri Aranje eden ve enstrüman icralarını gerçekleştiren oğlum Sinan Şeşen’dir. “ŞEŞEN MÜZiEKPRODUCTİE” etiketiyle yayınlanacak 31 güzel şarkının yeni yorumlarını 14 Hazirandan itibaren tüm dijital platformlarda edinebilir ve YOUTUBE “ŞEŞEN MÜZİEK” kanalından dinleyip paylaşabilirsiniz.”dedi.

“Bu çalışmanın bir çok stüdyoda kaydedildini ve müzisyenlerin icralarıyla zenginleştiğini belirten Efkan Şeşen “Bu çalışmamızda emeği geçen Bülent Ay, Ertan Tekin, Erdem Sökmen, Erdinç Şenyaylar, İsmail Soyberk, Volkan Öktem, Ayhan Kokoğlu, Önder Tunç, Murat Çorak, Mehmet Polat, Ege Bölükbaşına, Vokallerde eşim Didar Şeşene ve Kapak fotoğrafında Gökhan Çalışkan`a çok teşekkür ederim”diyen Efkan Şeşen Türk müzik severlerinden bir de ricası olduğuna dikkat çekti. Şeşen ” Yeni çalışmalar da yolda..Uğraşıyorum elden geldiğince..Bu sene sonunda veya 2020 basında sizlerin beğenisine yeni bestelerden oluşan bir albüm de sunacağız. Ama bir ricam var siz güzel insanlardan; Hayatın içinden gelerek hepimize ait şarkı ve türkülerin yaratıcısı olan “biz”lerin emeğine olan beğeni ve saygının bir parça sahipleniş ve desteği de içermesi gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Sevdiğimiz müzisyenlerin albümünü, şarkılarını edinmek, takip edip elden geldiğince performanslarını izlemek, konserlerine gitmek onlar için (müzik ile ayakta kalabilmeleri için) hayatı önemdedir. Yollarına üretimleriyle devam etmek ve müzik ile ayakta kalabilmeleri adına yazıyorum. Yoksa EMEK en yüce değerdir ve nerede nasıl verildiği önemli değildir. Limon da satarsınız, makine basında da geçebilir ömrünüz. Hayata dair yazılan içten şarkıları sanat niteliği için harcadığı emekle sizlere en güzel haliyle ulaştırabilmenin ve dinletebilmenin yollarını zorlayan müzisyenleri yalnız bırakmayın. Albümlerini alın, dinleyin ve konserlerine gidin. Bunları LÜTFEN onlar yaşıyorken yapın.”dedi.

Best Of Albümünde yer alan Eserler :
1- Ahüzarım
2- Aşam Dedim
3- Bir de Ay Düşse
4- Dar Kapılar
5- Deniz Üstü Haneyim
6- Dert Bu
7- Dokuz Altı Yollarında
8- Dostluğun Türküsü
9- Erzurum Dağları
10- Ey Civan
11- Gecenin Kıyısında
12- Gidişim Halaylarla
13- Göçer Oldum
14- Gün Ağarırken
15- Gözleri Hala Çocuk
16- Hamsi
17- Hemşin Boyları
18- Memleket Derdine
19- Mor Dağlar
20- Nazeyler
21- Oğul
22- Ölürüz de
23- Sevdacan
24- Sizi
25- Sorarlarsa
26- Sular İçmem
27- Türkülerle Yol Eylediniz
28- Vakitsiz
29- Vay Gelin
30- Yaralıyım
31- Yüreğim Yangınlarda

Bir cevap yazın