• Sal. Nis 16th, 2024

ADACAM 13. GELENEKSEL AILE IFTARI

ByHaber Merkezi

May 31, 2019

ADACAM 13. GELENEKSEL AILE IFTARI

Özcan Özbay

Hollanda da her yil geleneksel hale getirdikleri iftar programinin bu yil 13. sunu gerceklestiren Adacam in sahibi Sahin ve Fatma Arabaci cifti gurbet te de olsa orf ve ananelerimize sahip cikilmasinin en guzel orneklerini sergilemeye devam ediyorlar.

İçinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla herkes eşi dotsu yakınlarıyla iftar yemeklerinde biraraya gelerek hem dostluklarını pekiştiriyor hemde geleneksel Ramazan alışkanlıklarını yerine getiriyor.

Hollanda da Güvenlik kamera sistemleri sektörünün güçlü isimlerinden Adacam sahibi Şahin Arabacı ve eşi Fatma Karaca Arabacı bu yıl 13. kez düzenledikleri geleneksel iftar yemeği organizesinde tüm dostlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. Dua ve semazen gösterisi ile başlayan iftar organizesinde ezan okunmasıyla iftar açıldı ve yemekler yendi.

Geceye katılımdan memnun olduğunu vurgulayan gecenin mimarı Şahin Arabacı “Her yıl Ramazan ayı içerisinde bu iftarımızı düzenliyoruz. Artık geleneksel bir hal aldı. Bu yıl 13. düzenlediğimiz iftarımızda yine yakın dostlarımız ile bir araya geldik. Allah herkesin Oruçlarını kabul etsin, Tüm islam aleminin Kadir gecelerini ve yaklasan Ramazan Bayramlarını şimdiden kutluyorum.”dedi.

Bir cevap yazın