• Per. Mar 28th, 2024

Hollanda Can Erzincan Vakfından ‘Kaynaşma ve Dayanışma Pikniği’

ByHaber Merkezi

May 30, 2019

Hollanda Can Erzincan Vakfından ‘Kaynaşma ve Dayanışma Pikniği’

Hollanda nın en aktif Vakıflarından biri olan Hollanda Can Erzincan Vakfı her yıl olduğu gibi bu yılda gelirinin ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacağı bir ‘Kaynaşma ve Dayanışma Pikniği’ düzenliyor.

Tüm isteyenlerin katılabileceği ‘Kaynaşma ve Dayanışma Pikniği’ hakkında konuştuğumuz Hollanda Can Erzincan Vakfı Başkanı Murat Kurt ” Haziran 2019 Pazar günü Utrecht Kısmet Futbol kulübünde Eğitime katkı için düzenlecek “Kaynaşma ve Dayanışma Pikniği”ne tüm dostlar davetidir. Elde edilecek gelirin tamamı Türkiyede Üniversite okuyan öğrencilerimizin burs masraflarına katkı olarak gönderilecektir.”dedi.

Her türlü hava şartlarına karşı tedbirin alındığı bu güzel etkinliğin saat:12:00 de başlayacağınıda vurgulayan Başkan Kurt ” Müzik, Davul Zurna yöresel yemekler yarışmalar’ın olacağı bu etkinlikte ayrıca Türkiyeden üniversite müzik öğretmenliği bölümü öğrencisi Mücellâ Özdemir de katılarak türküleri ile Etkinliğe ayrı bir güzellik katacaktır. Etkinliğimiz herkese açıktır. Amacımız çabamız bir fazla gencimize daha katkı sunmaktır. Tüm dostları ve Eğitim gönüllülerini aramızda görmek bizlere güç verilecektir.”dedi.

Bir cevap yazın