• Cum. Nis 19th, 2024

BEŞİKTAŞ’TA GELECEĞİN YILDIZLARI ARASINDA GÖRÜLÜYOR

ByHaber Merkezi

May 30, 2019

BEŞİKTAŞ’TA GELECEĞİN YILDIZLARI ARASINDA GÖRÜLÜYOR

Haber / Mustafa Koyuncu

Torunoğulları Ailesinden Beşiktaş Spor Kulubünde bir yıldız doğuyor.

Beşiktaş’ta geleceğin yıldızları arasında görülen Hazar Torunoğulları, 4 yaşından beri Avusturya Oberalm kulübünde futbola başlayan, daha sonra Hollanda’ya gelerek Den Bosch şehrinde ikamet eden Hazar Torunoğlulları CHC Denbosch, BVV ve FC ENGELEN kulüplerinde futbol oynayarak başarılı bir grafikle hızla yukarılara çıkmayı başardı. Torunoğlulları dönemin Beşiktaş futbol Scout’u Gökhan Keskin’in dikkatinden kaçmadı.

Güçlü fiziği, sert şutları ve kafa topları hakimiyeti ile oynadığı kulüplerin vazgeçilmezi olan Hazar, Gökhan Keskin tarafından yakın takibe alınarak 2016 yılında Beşiktaş altyapısına kazandırıldı.

U17 U19 ve halen devam ettiği U21 takımlarında disiplini ve başarılı performansı ile Beşiktaş’ta geleceğin yıldızları arasında görülüyor. Daha önce hedefleri arasında Hollanda’da doğmuş olan ve futbola başlayan, daha sonra yıllarca Beşiktaş kaptanlığı yapan Oğuzhan Özyakup gibi olmak olduğunu belirten Hazar, İstanbul’da takım arkadaşları ile mükemmel bir iletişim sağladığını ve geçen sezon şampiyon olarak bitirdikleri U 21 liginin bu yılda hala lider olduğunu ve şampiyonluk ile tamamlamak için takım olarak çok iyi çalıştıklarını belirtti.


İstanbul’da eğitim hayatına da devam ettiğini, takımın izin dönemlerinde Hollanda’ya geldiğini ve en çok patates Friet özlediğini, arkadaşları ile vakit geçirmeyi sinemaya gitmeyi sevdiğini belirtti. Hazar Torunoğulları Mayıs 2019’ta Beşiktaş kulübü ile 2 yıllık profesyonel sözleşme yaptı.

Bir cevap yazın