• Cum. Mar 29th, 2024

ATLAS GLOBAL HOLLANDA MÜDÜRLÜĞÜ İFTARI

ByHaber Merkezi

May 23, 2019

ATLAS GLOBAL HOLLANDA MÜDÜRLÜĞÜ İFTARI

Özcan Özbay

1 Mayıs itibarı ile Hollanda Müdürlüğü olarak uçuşlarına başlayan Atlasğlobal önceki akşam Corendon un Amsterdam da bulunan yeni otelinde Amsterdam Muavin Konsolos Akın Özden, Atlasglobal Satış Başkan Yardımcısı Ayşe Mısırlı, acentalar, stk temsilcileri, işadamları ve basının katıldığı bir iftar düzenledi.

iftar öncesi bir konuşma yapan Atlasglobal Amsterdam müdürü Kamil Saygı davetlilere katılımlarından ötürü teşekkür ederek “Bu sezon için Atlasglobal olarak haftada her gün birer uçuşlarımız ile hizmetlerimiz sürecek.”dedi. Saygı mikrofonlarımıza yaptığı konuşmasında da “1 Mayıs itibarı ile Atlasglobal ile birlikte Amsterdam müdürü olarak göreve başladım. Bu yıl içinde sezon olarak çalışmalarımız belirlendiği için bu sezon pek bir değişiklik olmayacak ama gelecek sezon için süprizler olabilir.”dedi.

Atlasglobal Satış başkan yardımcısı Ayşe Mısırlı da yaptığı konuşmasında Öncelikle bu akşamda bizleri yalnız bırakmayan dostlara teşekkür ediyoruz. Bu akşam bizlerle olan acentalarımıza küçük bir teşekkür etmek istedik özellikle de yeni müdürümüz Kamil beyde takımımıza katıldı. Umarım güzel bir yaz dönemi geçiririz.”dedi.

Program daha sonra okunan ezan ile iftar açılışı yapıldı ve Türk çayı eşliğinde sohbetler yapıldı.

Bir cevap yazın